Vești proaste pentru locuitorii din Capitală! Peste 1.600 de blocuri vor rămâne fără apă caldă până în septembrie

Vești proaste pentru locuitorii din Capitală! Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. a anunțat locuitorii din Capitală că urmează să fie efectuate lucrări de modernizare reparații, dar și înlocuire, în mai multe zone din oraș. Din acest motiv, peste 1.600 de blocuri urmează să rămână fără apă caldă până pe 1, sau chiar 2 septembrie.

Peste 1.600 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă
Peste 1.600 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă

Din păcate pentru locuitorii din Capitală, nu mai puțin de 1.600 de blocuri urmează să rămână fără apă caldă până pe 1, sau chiar și până pe 2 septembrie. Anunțul a fost făcut de către Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A., care a transmis faptul că urmează să fie făcute lucrări de modernizare, înlocuire, cât și reparații a conductelor, în mai multe zone din Capitală.

Astfel, mai multe blocuri din sectoarele 1, 2, 3, dar și 6, urmează să rămână fără apă caldă până la începutul toamnei. Se estimează că undeva în jur de 744 de blocuri din zona Sectorului 1, cât și 107 de blocuri din Sectorul 2, urmează să rămână fără apă caldă până pe data de 2 septembrie, la ora 23:00.

Peste 1.600 de blocuri din Capitală vor române fără apă caldă

De asemenea, alte 282 de blocuri din Sectorul 2 urmează să rămână fără apă caldă, însă până pe data de 30 august, la ora 23:00.

Urmează să fie efectuate lucrări de reparație la rețeaua termică primară, în zona Şoselei Iancului, între Bulevardul Pierre de Coubertin şi Şoseaua Mihai Bravu.

Urmează să fie efectuate lucrări de modernizare și reparații

În plus, tot în Sectorul 2 există blocuri unde nu va fi apă caldă până pe data de 31 august, unde vor continua lucrările din cadrul proiectului „Reabilitarea retelei primare de termoficare aferenta Magistralei II Sud - Lot 5 - Obiectiv 5”.

Pe lângă toate aceste blocuri, locuitorii din Capitală mai trebuie să știe că afectate vor fi și unele blocuri din Sectoarele 3 și 6. În plus, este posibil ca punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede, dacă lucrările sunt finalizate mai devreme decât este estimat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
femeie haine dulap shutter jpg
victor rebengiuc faleze de nisip jpg
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net