7 trucuri ca să fii în formă dimineaţa

Ultima actualizare:

Pregăteşte-ţi programul cu o seară înainte. Ascultă vremea cu o seară înainte şi pregăteşte-ţi hainele pentru dimineaţă. Păstrează-ţi cheile, telefonul mobil şi alte accesorii în acelaşi loc mereu, preferabil lângă uşă.

Foloseşte o alarmă de ceas pe bază de vibraţii. Alarma ceasului deşteptător ne scoate din sărite pe toţi. De aceea, experţii ne recomandă un ceas cu alarmă pe bază de vibraţii, pentru a-ţi transforma trezirea într-un lucru plăcut.

Fă-ţi patul. Introdu acest ritual în programul tău zilnic. Mişcarea este benefică pentru organism, iar făcutul patului dimineaţa este cel mai uşor mod de a te destine la începutul unei zile.

Fă exerciţii fizice. 20 de minute, de atât ai nevoie pentru a-ţi creşte starea de spirit. Exerciţiile fizice, făcute dimineaţa, îţi dau o stare de energie şi voie-bună întreaga zi, punând, în acelaşi timp, metabolismul în mişcare.

Prioritizează-ţi necesităţile. Te afli mereu în criză de timp dimineaţa? Aşază-ţi hainele cu care te îmbraci a doua zi lângă pat. Câştigi timp preţios şi dacă nu aprinzi televizorul şi nu citeşti ziarul.

Plimbă-te în aer liber. Lumina naturală şi aerul proaspăt ne eliberează mintea. Începe-ţi ziua cu o plimbare de 15 minute în cel mai apropiat parc, sau coboară cu o staţie înainte de locul tău de muncă şi mergi pe jos.

Mănâncă sănătos. Micul dejun poate fi startul unei zile perfecte din punct de vedere nutritiv şi energic.

Un fruct şi un bol cu cereale sunt alegerea ideală ca să-ţi începe ziua într-un mod sănătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net