Cum să pierzi calorii zi de zi. Cori Grămescu a dezvăluit metodele care dau rezultate vizibile

Odată cu progresele remarcabile ale tehnologiei și cu invenția ceasurilor inteligente, tot mai multe persoane sunt în căutarea unor metode inovatoare de a arde calorii și a-și menține forma fizică.

sport 1 1536x1024 jpg

Un aspect binecunoscut și dovedit este că procesul de slăbire necesită atât un deficit caloric, cât și un program de exerciții fizice riguros, precum și activitate fizică, în general. Cu toate acestea, repetarea acelorași activități în mod constant pentru a arde calorii, poate deveni monotonă și poate determina scăderea motivației.

Corpul nostru arde calorii în mod constant, indiferent dacă stăm la birou, în picioare, mergem sau dormim. Cu toate acestea, fiind mai activi, putem arde mai multe calorii, deoarece orice tip de activitate fizică folosește energie. Cu cât activitatea necesită mai mult efort, cu atât vom arde mai multe calorii. Chiar și atunci când ne agităm, ardem mai multe calorii decât atunci când stăm nemișcați. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net