Micul-dejun, oglinda personalităţii tale. Ce trăsături esenţiale dezvăluie preferinţele alimentare

Ultima actualizare:

Preferinţele alimentare de la micul dejun ar putea spune mai multe despre tine decât crezi. Studiile arată că alegerile făcute la prima masă a zilei reflectă trăsături esenţiale ale personalităţii. 

image

Unt de arahide şi pâine prăjită. Cercetările arată că persoanele care aleg această combinaţie pentru micul-dejun au o sexualitate pronunţată. Aproximativ 57% dintre participanţii la un studiu britanic au recunoscut că se consideră nişte amanţi excelenţi şi că aleg cel mai adesea unt de arahide şi pâine prăjită la masa de dimineaţă. 

Ceai şi pâine prăjită. Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că aceste persoane sunt orientate spre carieră. De obicei, nu au prea mult timp liber şi vor să mănânce sănătos, aşa că această combinaţie este prima lor alegere.

Cereale. Persoanele care mănâncă cereale cu lapte sau iaurt la micul-dejun sunt de încredere. Acestea au răspuns că sunt mereu acolo pentru prieteni şi cei dragi, nu întârzie niciodată şi sunt de obicei apelul SOS atunci când cineva păţeşte ceva.

Croissant cu ciocolată şi cafea. Persoanele care aleg această combinaţie pentru micul-dejun sunt, de obicei, boemi în suflet. Le place să fie singuri, nu se preocupă prea mult de regulile sociale şi sunt destul de romantici.

Frigănele. Cine înmoaie pâinea în ouă şi o prăjeşte scurt în ulei sunt persoane hedoniste care vor să petreacă fiecare moment bucurându-se. Le place să se distreze, iar un zâmbet pe buze şi un palat satisfăcut sunt mai importante pentru ei decât un stomac plat.

Banane şi iaurt. Aproximativ 27% dintre persoanele care mănâncă banane şi iaurt la micul-dejun au recunoscut că sunt stresate. Au mai recunoscut că sunt mereu grăbiţi şi că rareori sunt relaxaţi.

Iaurt cu fructe de pădure. Această combinaţie sănătoasă şi gustoasă este alegerea oamenilor entuziasmaţi. Circa 37% dintre persoanele considerate foarte emotive au dezvăluit că micul-dejun preferat este o combinaţie de iaurt cu puţine calorii şi fructe.

Fulgi de ovăz cu fructe. Persoanele care mănâncă fulgi de ovăz la micul-dejun sunt, de asemenea, orientate spre obiective. Aproximativ 41% dintre subiecţi au recunoscut că pun pe primele locuri în priorităţi cariera lor.

Smoothie. Şi oamenii care consumă smoothie-uri la micul-dejun sunt, de asemenea, orientate spre succes. Ei sunt veseli, zâmbitori şi cred că se cunosc pe ei înşişi dimineaţa. 

Ouă. Aproximativ 43% dintre persoanele care mănâncă ouă omletă sau fierte au tendinţa de a fi sociabile. Au recunoscut că cei din jur îi consideră gălăgioşi, oarecum îngâmfaţi şi persoane cărora le place să fie în centrul atenţiei.

Cafea. Persoanele care beau o ceaşcă de cafea pe stomacul gol la micul-dejun au recunoscut că sunt cei mai mari pesimişti ai societăţii şi că adesea au impresia că au pornit cu stângul. 

Nimic. Aproximativ 46% dintre persoanele care au recunoscut în cadrul sondajului că sar peste micul-dejun s-au descris ca fiind retrase, liniştite, conform ziare.com.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
orase din romania png
thumbnail jpeg
diabet jpg
shutterstock 2490156045 jpg
pod png
traveler 2203666 1280 jpg
ilie bolojan, premierul romaniei facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net