Se schimbă silicoanele! Ce implanturi mamare sunt acum la modă: „Sunt cu 30% mai ușoare”

Cererea pentru schimbarea implanturilor mamare a crescut considerabil în ultimii ani. Pacientele recurg la această intervenție atât pentru renunța la implanturile de generație veche, care este posibil să fi atins și perioada de expirare, cu care le înlocuiesc cu proteze de generație nouă, cât și pentru a obține un bust mai bine proportional, axat pe naturalețe.

Medicul Iancu Morad explică de ce sunt mai bune implanturile mamare din noua generație
Medicul Iancu Morad explică de ce sunt mai bune implanturile mamare din noua generație

Dacă în trecut femeile doreau o cupă cât mai mare la sutien, acum își doresc un bust mai ferm, cu aspect cât mai natural. Medicul chirurg estetician Iancu Morad explică de ce sunt preferate protezele mai mici și mai ușoare și cum a avansat știința în acest domeniu al chirurgiei plastice.

Iată și: Gabriela Prisăcariu, schimbare de look? Soția lui Dani Oțil vrea implanturi mamare mai mari!

„În urmă cu două-trei decenii, când te gândeai la implant cu silicon își venea în minte un bust de multe ori exagerat ca dimensiune. Se dorea atunci ca rezultatul să fie cât mai evident. În prezent, tendințele și gusturile s-au schimbat.  

Femeile pun acum accentul pe naturalețe din ce în ce mai mult. Chiar și atunci când vine vorba despre implanturile mamare, sunt preferate protezele medii sau mici ca dimensiune și, în special, mult mai ușoare. Astfel că foarte multe paciente apelează acum la noi pentru reconstrucția bustului într-un mod cât mai armonios și mai confortabil”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

De ce vor femeile să își schimbe proteze de silicon

„Există mai multe tipuri de paciente care apelează în general la operația de schimbare a implanturilor mamare. Avem mai întâi paciente care au fost operate în trecut și au implanturi de o generație mai veche, spre exemplu cele cu ser fiziologic. Ele vin și solicită acum implanturi de ultimă generație pentru a beneficia de multiplele avantaje pe care acestea le oferă.

Cum ar fi, spre exemplul, protezele B-Lite, ele având garanție pe viață, sunt ușoare și perfect tolerate de organism. Apoi, avem pacientele care au ales în trecut o anumită dimensiune a protezelor, iar acum simt că acestea nu li se mai potrivesc.

Se întâmplă din ce în ce mai des ca paciente care au optat pentru o dimensiune prea mare a protezelor să vrea să le schimbe cu altele mai mici. Mai există și paciente care au suferit diferite traumatisme la nivelul pieptului, iar protezele le-au fost afectate”, spune medicul chirurg estetician Iancu Morad.

De ce vor femeile sâni mai mici?

„Sunt mai multe motive pentru care femeile vor să aibă implanturi de mai mici dimensiuni. Unul ar fi acela că, odată cu înaintarea în vârstă, un bust mare nu va mai arăta la fel de bine ca în tinerețe.

Și e important să gândim pe termen lung atunci când facem o astfel de alegere. Apoi, greutatea implanturilor poate naște dificultăți în activitățile de zi cu zi sau efectuarea exercițiilor fizice.

Pot apărea durerile de spate și chiar deformări ale coloanei vertebrale. Știm că în prezent femeile sunt extrem de active, au nevoie să fie sexy, dar totodată vor și libertate de mișcare. Astfel că, foarte multe din pacientele noastre aleg noi proteze ergonomic, ușoare, de tipul B-Lite”, explică medicul chirurg Iancu Morad.

Implanturi cu 30% mai ușoare

Medicul chirurg estetician Iancu Morad a dezvoltat o tehnică proprie de augmentare a sânilor cu implanturi din silicon de ultimă generație, denumită M-Augmentation. Spre deosebire de alte proceduri de acest tip, incizia periareolară face ca cicatricea să fie aproape invizibilă, iar implantul este poziționat sub mușchiul pectoral. Astfel se face că se obțin sâni cu formă frumoasă, în perfectă armonie cu silueta.

„Noi folosim cu cele mai ușoare și avansate proteze B-LITE, mai ușoare cu 30% decât cele clasice. Acestea au integrate în gelul siliconic, creat cu o tehnologie NASA, microsfere biocompatibile ce oferă o maximă siguranță în cazurile foarte rare de rupere a implantului în urma unui accident, conținutul protezelor nemaiputând să se scurgă.Protezele B-LITE sunt foarte ușoare și oferă un aspect natural sânilor, fără a tensiona țesuturile pe termen lung. Sunt comode, au un design armonios, și, pentru că sunt atât de ușoare, sunt ideale și pentru persoanele active, care fac sport frecvent”, încheie medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net