Supa „arde-grăsimi”, preparatul care a devenit tot mai popular pe internet. Te ajută să slăbești 4 kg într-o săptămână și se prepară în doar 10 minute
Supa este un preparat esențial în dietele pentru slăbit. Nu numai că ajută la controlul poftei de mâncare, însă contribuie și la hidratarea organismului, iar în plus conține vitamine și minerale. Cum se prepară supa „arde-grăsimi”.

Supa „arde-grăsimi” a devenit tot mai populară pe internet, însă este recomandată pe o perioadă de doar 7 zile, deoarece este o dietă restrictivă. Important de menționat este că după această perioadă în care este consumată, neapărat trebuie să avem un stil de viață echilibrat. Iată cum se prepară.
Ingrediente:
1 litru de apă
1 ceapă mare
1 ardei verde
1 ardei roșu
1/4 varză (sau kale)
1 roșie
sare după gust
piper
Cum se prepară
Metoda de preparare este extrem de simplă, ba chiar și rapidă. Această supă are o mulțime de beneficii pentru sănătate și ajută în mod eficient la procesul de detoxifiere și slăbit.
Pasul 1. Spală bine toate legumele.
Pasul 2. Taie ceapa, ardeii, varza și roșia în bucăți de dimensiuni egale.
Pasul 3. Pune un litru de apă într-o oală și adu-l la punctul de fierbere.
Pasul 4. Adaugă legumele tocate în apa clocotită.
Pasul 5. Lasă-le să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute sau până când devin fragede.
Pasul 6. Dacă preferi o textură mai fină, pasează legumele împreună cu supa.
Pasul 7. Asezonează cu sare și condimente, după gust.
Pasul 8. Lasă supa să se răcească ușor înainte de servire.
Planul alimentar pentru dieta cu supă „arde-grăsimi”
Se spune că prin consumul supei „arde-grăsimi”, putem slăbi până la 4 kilograme în doar o săptămână, însă trebuie însoțită și de un plan alimentar.
Ziua 1 – Consumă supă pe tot parcursul zilei, alături de fructe de sezon (cu excepția bananelor). Poți bea cafea sau ceai, atâta timp cât sunt fără zahăr.
Ziua 2 – Mănâncă supă și legume pe tot parcursul zilei.
Ziua 3 – Consumă supă pe tot parcursul zilei, împreună cu fructe și legume, fără restricții.
Ziua 4 – Pe lângă supă, poți consuma banane și lapte degresat.
Ziua 5 – Mănâncă supă o dată pe zi, alături de 500 g de carne albă la cuptor sau la grătar. Poți adăuga șase roșii medii, asezonate cu sare și oregano.
Ziua 6 – Consumă supă o dată pe zi, împreună cu carne slabă preparată la cuptor sau la grătar și legume fierte.
Ziua 7 – În ultima zi, mănâncă supă o dată pe zi, alături de o porție de orez brun și legume. Dacă dorești, poți adăuga și un fruct de sezon.
Citește mai multe pe adevărul.ro.