Aplicația asta te lasă să asculți muzica de la orice radio din lume

Ultima actualizare:

Dacă ești o fire curioasă, s-ar putea să folosești foarte mult aceste aplicații, care te ajută să descoperi muzică nouă, dar și sunete specifice fiecărei forme de relief din lume. 

aplicatii muzica smartphone (1) jpg

Începem cu aplicația Radio Green, care-ți permite să accesezi fiecare post de radio din lume. 

Interfața este una intuitivă și, de asemenea, îți lasă oportunitatea să vezi ce muzică se ascultă, de exemplu, într-un alt județ din România. 

Încearcă mai multe aplicații interesante: Aplicațiile de care ai nevoie. Patru platforme care-ți ușurează viața

De altfel, se pare că aplicația nu doar că-ți permite să asculți fiecare post de radio din lume, dar chiar îți permite să vezi ce poți să auzi în radiourile din Coreea de Nord, locul de pe fața pământului despre care se știu cele mai puține lucruri. 

Interfață Radio Green
Interfață Radio Green

Astfel, Radio Green reprezintă o oportunitate unică pentru persoanele ce doresc să descopere muzică nouă, din țări pe care și le doresc să le viziteze sau din pură curiozitate. 

Aplicația îți permite să salvezi anumite posturi de radio, să le cauți după preferințe sau chiar să le vezi pe categorii muzicale.

Încearcă și următoarele platforme interesante: Cele mai utile aplicații pe care să le instalezi pe telefonul tău în 2022

De exemplu, am zis să vedem ce muzică oferă posturile locale din România. Așadar, la radioul din Urziceni am putut asculta manele, la Brăila muzică populară, iar la Găești am fost surprinși să observăm că există un radio de hip-hop necenzurat. 

Platforma Radio Green este disponibilă pe iOS, Android sau Desktop. 

Link de download: iOS / Android / Desktop

Earth FM, aplicația care te ajută să ai un somn odihnitor

Interfață Earth FM
Interfață Earth FM

De altfel, dacă ai nevoie de câteva sunete ca să ai parte de un somn mult mai bun, poți să apelezi cu încredere la următoarea aplicație. 

Așadar, vă prezentăm Earth FM, o platformă care adună toate sunetele ce pot fi întâlnite în cele mai reprezentative zone geografice din lume. Astfel, în România, am putut să auzim ciripitul păsărilor din pădurile transilvănene. 

În alt exemplu, am zis să ascultăm sunetele din Turcia, iar valurile mării de la Istanbul ne ajută să ne imaginăm o escapadă rapidă până la malul celălalt al Mării Negre. 

Link de download: Desktop 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net