Telefoanele care îți deteriorează ADN-ul și te îmbolnăvesc. Cum le folosești

Ultima actualizare:

Telefoanele mobile emit un nivel ridicat de radiații, care variază de la model la model, dar și în funcție de piața în care ne aflăm. Fiecare piață, americană sau europeană, admite un alt nivel de radiații, în funcție de jurisdicția în vigoare. 

telefon jpeg

Radiațiile, un pericol pentru sănătatea noastră

Totuși, Apple s-a pregătit să ofere informații cu privire la radiațille telefoanelor și de ce este contraindicat să ținem telefonul în buzunar. Conform gigantului american, nu este indicat să ținem telefonul în apropierea pielii, chiar dacă este mult mai comod. În manualul de folosire care însoțește telefoanele din gama iPhone, Apple atrage atenția asupra pericolului pe care telefoanele îl pot reprezenta dacă sunt poziționate la mai puțin de 10 milimetri de corpul utilizatorului. Așadar, dacă telefonul se află în buzunarul de la pantaloni, acesta poate reprezenta un pericol pentru sănătatea consumatorului.

Totuși, chiar dacă telefoanele Apple nu depășesc nivelul de radiații prevăzute la nivel guvernamental, gigantul american transmite că radiațiile pot depăși nivelul guvernamental în momentul în care telefonul se află la o distanță mai mică de 10 milimetri de corpul utilizatorului.

Conform graficului realizat de către Statista, se pare că telefoanele din seria Motorola Edge sunt cele care au un număr de radiații mult mai ridicat. De asemenea, în acest top întâlni telefoane din gama ZTE Axon 11 5G, OnePlus 6T, Sony Xperia XA2 Plus, chiar și trei telefoane de la Google: Pixel 3XL și Pixel 3a XL, dar și Google Pixel 4a.

Totuși, ce poți face pentru a te proteja de radiațiile telefonului?

Specialiștii în domeniu sugerează să nu dormim cu telefonul lângă cap, deoarece acesta se va afla în proximitatea creierului pentru o durată foarte lungă de timp. Și, mult mai important, să nu ținem telefonul în buzunarul de la haine, deoarece acesta se va afla la o distanță mai mică de 10 milimetri, cum sugrează chiar și cei de la compania Apple.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net