Telefoanele care ├«╚Ťi deterioreaz─â ADN-ul ╚Öi te ├«mboln─âvesc. Cum le folose╚Öti

26 ianuarie 2022

Telefoanele mobile emit un nivel ridicat de radia╚Ťii, care variaz─â de la model la model, dar ╚Öi ├«n func╚Ťie de pia╚Ťa ├«n care ne afl─âm. Fiecare pia╚Ť─â, american─â sau european─â, admite un alt nivel de radia╚Ťii, ├«n func╚Ťie de jurisdic╚Ťia ├«n vigoare. 

telefon jpeg

Radia╚Ťiile, un pericol pentru s─ân─âtatea noastr─â

Totu╚Öi, Apple s-a preg─âtit s─â ofere informa╚Ťii cu privire la radia╚Ťille telefoanelor ╚Öi de ce este contraindicat s─â ╚Ťinem telefonul ├«n buzunar. Conform gigantului american, nu este indicat s─â ╚Ťinem telefonul ├«n apropierea pielii, chiar dac─â este mult mai comod. ├Än manualul de folosire care ├«nso╚Ťe╚Öte telefoanele din gama iPhone, Apple atrage aten╚Ťia asupra pericolului pe care telefoanele ├«l pot reprezenta dac─â sunt pozi╚Ťionate la mai pu╚Ťin de 10 milimetri de corpul utilizatorului. A╚Öadar, dac─â telefonul se afl─â ├«n buzunarul de la pantaloni, acesta poate reprezenta un pericol pentru s─ân─âtatea consumatorului.

Totu╚Öi, chiar dac─â telefoanele Apple nu dep─â╚Öesc nivelul de radia╚Ťii prev─âzute la nivel guvernamental, gigantul american transmite c─â radia╚Ťiile pot dep─â╚Öi nivelul guvernamental ├«n momentul ├«n care telefonul se afl─â la o distan╚Ť─â mai mic─â de 10 milimetri de corpul utilizatorului.

Conform graficului realizat de c─âtre Statista, se pare c─â telefoanele din seria Motorola Edge sunt cele care au un num─âr de radia╚Ťii mult mai ridicat. De asemenea, ├«n acest top ├«nt├ólni telefoane din gama ZTE Axon 11 5G, OnePlus 6T, Sony Xperia XA2 Plus, chiar ╚Öi trei telefoane de la Google: Pixel 3XL ╚Öi Pixel 3a XL, dar ╚Öi Google Pixel 4a.

Totu╚Öi, ce po╚Ťi face pentru a te proteja de radia╚Ťiile telefonului?

Speciali╚Ötii ├«n domeniu sugereaz─â s─â nu dormim cu telefonul l├óng─â cap, deoarece acesta se va afla ├«n proximitatea creierului pentru o durat─â foarte lung─â de timp. ╚śi, mult mai important, s─â nu ╚Ťinem telefonul ├«n buzunarul de la haine, deoarece acesta se va afla la o distan╚Ť─â mai mic─â de 10 milimetri, cum sugreaz─â chiar ╚Öi cei de la compania Apple.

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg