Facebook te lasă să scapi de persoanele nedorite! Ultima actualizare îți oferă control asupra News Feed-ului

Facebook îți va permite, după foarte, foarte mulți ani, să vezi doar postările ce vin din partea anumitor persoane, la alegerea ta.

social media 6557345 1280 jpg
Social Media Meta

După ce toți utilizatorii de Facebook și-au exprimat verbal dorința să nu mai vadă absolut toate postările pe platforma de socializare, se pare că Mark Zuckerberg s-a decis să implementeze o astfel de opțiune, dorită de toată lumea.

Mark Zuckerberg le răspunde utilizatorilor

Dorința utilizatorilor a prezentat că aceștia nu-și mai doresc să vadă absolut toate postările utilizatorilor pe News Feed-ul lor. 

Citește și despre: Schimbarea majoră prin care Instagram face concurență TikTok-ului!

Miliardarul Mark Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, a declarat că această mișcare are în vedere să-i ajute pe utilizatori să aibă mai mult control asupra postărilor pe care aceștia pot să le vadă și să le acceseze pe Facebook. 

Sub tab-ul Feeds, o să poți să vezi toate postările recente ale prietenilor, ale paginilor și ale grupurilor din care faci parte. 

Utilizatorii pot alege după bunul plac între cele trei categorii, având libertatea totală de a modifica conținutul din fiecare categorie în parte. 

Află și despre: Google Wallet a venit în România! Merită să instalezi aplicația? Review sincer

Această actualizare îți permite să creezi o listă dedicată persoanelor și paginilor favorite pe care dorești să le urmărești pe Facebook și, bineînțeles, poți să revii întotdeauna asupra acestei decizii. 

Actualizarea în cauză nu este una specială. Meta deja avea o astfel de opțiune, dar nu pe Facebook, ci pe Instagram, unde utilizatorii pot avea acces la opțiuni asemănătoare, chiar dacă Facebook este platforma principală a Meta. 

De altfel, această opțiune există, într-o formă mai complexă, pe concurentul direct al Facebook - Twitter. Pe Twitter, persoanele pot selecta între conținutul text, video sau foto pe care doresc să-l vadă. 

Chiar și așa, Facebook primează în popularitatea la nivel mondial, chiar dacă Twitter, aflat într-un scandal cu Elon Musk, nu reușește să atragă mai mulți utilizatori, chiar dacă are o astfel de opțiune integrată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
florin salam jpeg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
maria constantin iubit 3 png
image
image
image
image
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
shutterstock 29903164 cuplu spalat dinti periuta jpeg
ciucas jpg