Facebook te lasă să scapi de persoanele nedorite! Ultima actualizare îți oferă control asupra News Feed-ului

Facebook îți va permite, după foarte, foarte mulți ani, să vezi doar postările ce vin din partea anumitor persoane, la alegerea ta.

Social Media Meta
Social Media Meta

După ce toți utilizatorii de Facebook și-au exprimat verbal dorința să nu mai vadă absolut toate postările pe platforma de socializare, se pare că Mark Zuckerberg s-a decis să implementeze o astfel de opțiune, dorită de toată lumea.

Mark Zuckerberg le răspunde utilizatorilor

Dorința utilizatorilor a prezentat că aceștia nu-și mai doresc să vadă absolut toate postările utilizatorilor pe News Feed-ul lor. 

Citește și despre: Schimbarea majoră prin care Instagram face concurență TikTok-ului!

Miliardarul Mark Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, a declarat că această mișcare are în vedere să-i ajute pe utilizatori să aibă mai mult control asupra postărilor pe care aceștia pot să le vadă și să le acceseze pe Facebook. 

Sub tab-ul Feeds, o să poți să vezi toate postările recente ale prietenilor, ale paginilor și ale grupurilor din care faci parte. 

Utilizatorii pot alege după bunul plac între cele trei categorii, având libertatea totală de a modifica conținutul din fiecare categorie în parte. 

Află și despre: Google Wallet a venit în România! Merită să instalezi aplicația? Review sincer

Această actualizare îți permite să creezi o listă dedicată persoanelor și paginilor favorite pe care dorești să le urmărești pe Facebook și, bineînțeles, poți să revii întotdeauna asupra acestei decizii. 

Actualizarea în cauză nu este una specială. Meta deja avea o astfel de opțiune, dar nu pe Facebook, ci pe Instagram, unde utilizatorii pot avea acces la opțiuni asemănătoare, chiar dacă Facebook este platforma principală a Meta. 

De altfel, această opțiune există, într-o formă mai complexă, pe concurentul direct al Facebook - Twitter. Pe Twitter, persoanele pot selecta între conținutul text, video sau foto pe care doresc să-l vadă. 

Chiar și așa, Facebook primează în popularitatea la nivel mondial, chiar dacă Twitter, aflat într-un scandal cu Elon Musk, nu reușește să atragă mai mulți utilizatori, chiar dacă are o astfel de opțiune integrată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net