Inovație pentru șoferii din România. Cum să-ți cumperi actele necesare folosind criptomonede

Dacă aveai probleme cu plimbatul prin oraș pentru plata polițelor RCA, se pare că o platformă a fost creată special pentru tine, pentru a face toate plățile necesare direct din confortul propriei canapele.

Trafic în România
Trafic în România

Așadar, dacă folosești această aplicație, poți să îți plătești RCA-ul în patru rate, fără dobândă, iar timpul de răspuns pentru aprobarea finanțării este de sub zece minute.

Potrivit reprezentanților aplicației Autodeal, aproximativ 20% din totalul polițelor RCA vor fi plătite de utilizatorii acestei aplicații, alături de o creștere a numărului de polițe ce au fost încheiate pe un an de zile.

De unde poți descărca aplicația

Pentru acest an, platforma Autodeal estimează o triplare a numărului de poliţe încheiate prin aplicaţie, la peste 5.000, în contextul în care vizează ca, la final de an, numărul de descărcări ale aplicaţiei să depăşească 300.000, faţă de 120.000, în prezent.

Citește și Prețurile criptomonedelor în primele trei luni. Care sunt trendurile pe piața activelor digitale

Pentru anul în curs, Autodeal estimează că aproximativ 5.000 de polițe vor fi încheiate prin intermediul aplicației, în contextul în care numărul de descărcări se speră să depășească 300.000. În prezent, platforma are 120.000 de descărcări efectuate.

La finalul anului trecut, aplicația a reușit să atragă o investiție în valoare de 450.000 de euro, având ca scop dezvoltarea de noi funcționalități și integrarea mai multor parteneri.

"Suntem în faza finală de testare a implementării soluţiilor de leasing auto şi a programărilor în service/staţii ITP. De asemenea, estimam că, până la finalul lunii aprilie, vom lansa şi posibilitatea achiziţionării serviciilor oferite de Autodeal prin intermediul criptomonedelor", a declarat Sandu Băbăşan, partener Autodeal, pentru Agerpres.

Vezi și Rusia va accepta cumpărarea de gaze și petrol cu Bitcoin. Cu cât a crescut prețul monedei

Aplicația Autodeal a reușit să digitalizeze toate procesele necesare pentru obținerea unui autoturism și permite, de asemenea, administrarea programărilor și plăților necesare pentru deținerea unui autoturism în România.

Aplicația a integrat mai multe servicii, printre care se numără notificări RCA, ITP, CI și permise de conducere. 

Aceasta poate fi descărcată gratuit de pe App Store, pentru dispozitivele iPhone, și din Google Play, pentru telefoanele ce funcționează pe sistemul de operare Android.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net