Noul microbuz de la Volkswagen. Electric, cu un design cel puțin interesant

În urmă cu mai bine de cinci ani, Volkswagen și-a arătat viziunea pentru următoarea sa generație de vehicule - un concept vesel de microbuz, în două tonuri galben-lime și alb, care a îmbrățișat un viitor electric și conectat.

Sursa foto: Volkswagen
Sursa foto: Volkswagen

Volkswagen Buzz electric a sosit, cel puțin în Europa

Volkswagen a prezentat, miercuri, două versiuni ale unui microbuz electric - ID. Buzz și ID. Buzz Cargo — care vor fi puse în vânzare în Europa în al treilea trimestru al acestui an, ca parte a planului producătorului auto de a vinde peste 1 milion de vehicule electrice anual, până în 2025. În mod deosebit, au fost absente prețurile și intervalul estimat al microbuzului.

Un model de pasageri cu ampatament lung va debuta pe piața din America de Nord în 2023 și va intra în vânzare în 2024, potrivit producătorului auto german.

Sursa foto: Volkswagen
Sursa foto: Volkswagen

La fel ca și conceptul, versiunea de producție a ID-ului. Buzz și vărul său de cărat marfă se bazează pe kitul modular de acționare electrică al producătorului de automobile, sau MEB. MEB este un sistem modular flexibil - într-adevăr o matrice de părți comune - pe care mărcile Grupului VW, inclusiv Audi, Seat, Skoda și Volkswagen, îl folosesc pentru a îmbunătăți eficiența și rentabilitatea producției de vehicule electrice.

Aproximativ 30% din toate vehiculele electrice din Grupul VW se bazează deja pe MEB, inclusiv Volkswagen ID.3, un hatchback electric care este vândut doar în Europa și Volkswagen ID.4 SUV și ID.5 , împreună cu diverse variante. a lui Audi Q4 e-tron. Până în 2025, producătorul auto se așteaptă la mai mult de 80%.

Sursa foto: Volkswagen
Sursa foto: Volkswagen

Există, desigur, diferențe critice între microbuzul conceptual dezvăluit încă din ianuarie 2017 și versiunile de producție care vor fi disponibile consumatorilor. De exemplu, ID-ul. Buzz nu va avea un „mod autonom”, în care volanul se retrage și se îmbină în panoul de instrumente și apoi își duce pasagerii la destinație.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
bani pixabay jpg
pepeni de dabuleni jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (8) jpg
Thailanda pixabay jpg
Orez cu legume  Sursa foto shutterstock 2134519827 jpg
image png
2 salata de vinete jpg jpeg
Un fermier braşovean a trimis 100 de vaci la abator din cauza secetei FOTO Adevărul
image
actualitate.net
image
actualitate.net