Reducerile săptămânii la telefone mobile: Samsung, Xiaomi și Allview

Ultima actualizare:

Reducerile sunt la mare căutare, așa că în această vară meriți să-ți faci un cadou, unul mai special, un telefon pe care-l cauți de foarte mult timp, dar de care te-ai ferit, deoarece avea un preț mult prea piperat.

telefoane jpeg

Ei bine, astăzi, trecem în revistă cele mai importante reduceri de la începutul lunii iulie, pe care ar trebui să le iei în vizor, mai ales dacă chiar dorești să-ți schimbi telefonul.

Samsung Galaxy M52. Monstrul cu baterie puternică

Așadar, începem cu Samsung Galaxy M52. La preț întreg, telefonul poate fi achiziționat cu 2.250 de lei, dar această ofertă s-ar putea să-ți facă cu ochiul.

În urma unei reduceri cu -33%, Samsung Galaxy M2 este vândut de magazinele online la prețul de 1.500 de lei cu TVA inclus.

Telefonul se prezintă cu un ecran cu o rată de refresh de 120Hz, dar și cu o rezoluție generoasă - 2400 x 1080. De altfel, are și un display cu Super AMOLED, care-ți va permite să reziști mult mai mult cu o baterie pe care ai uitat să o încarci.

Urmărește un review cu un telefon cu cameră de 1000 de euro la preț de chilipir: Prin România cu Google Pixel 4a: telefonul Android care întrece orice iPhone

Că tot vorbim despre baterie, s-ar putea, de fapt, nici să conteze prea mult. Telefonul vine echipat cu o baterie de 5.000 mAh, care o să te țină pentru o zi întreagă de utilizare standard, fără jocuri video. 

Xiaomi 11 Lite New Edition. „Chinezărie”, dar care știe să facă lucruri „scumpe”

Continuăm lista de telefoane aflate la reduceri cu Xiaomi 11 Lite New Edition, care este vândut, la preț întreg, cu aproximativ 1.900 - 2.000 de lei. Totuși, se pare că reducerile au vizat în special acest model, deoarece poate fi achiziționat cu 1.689 lei. 

Urmărește și review-ul, pe larg, al telefoanelor sub marca Xiaomi: Cât de bune sunt, de fapt, telefoanele de la Xiaomi? Review Mi8 Lite

Este unul dintre cele mai promițătoare telefoane, deoarece, într-un mod care nu e specific celor de la Xiaomi, s-au decis să aducă și pe telefoanele lor ecranul AMOLED. Un alt plus major al ecranului este rata de refresh de 90 de Hz, care-ți acordă o fluiditate mult mai mare în timp ce folosești telefonul, atât în jocurile video, cât și pe Facebook. 

Cât despre bateria telefonului, acesta are o baterie normală pentru vremurile noastre - 4250 mAh, care nici nu promite marea cu sarea, dar nici nu o să te lase când ai mai mare nevoie. 

Allview A30 Max. Decent, dar nu pentru oricine

Totuși, poate nu ai nevoie de un telefon care să depășească 1.000 de lei, mai ales în aceste vremuri tulburi.

Nicio problemă, deoarece Allview A30 Max este printre cele mai bune alegeri, mai ales când vine vorba de telefoane ieftine și decente. 

La preț întreg, Allview A30 Max este vândut cu aproximativ 700 de lei, iar acum, după o reducere de -38%, acesta poate fi achiziționat cu doar 430 de lei. 

Telefonul nu este unul genial, dar dacă nu ai nevoie de jocuri video sau alte activități solicitante, este perfect. 

Acest model are plusuri și minusuri, dar reușesc să se completeze reciproc. Pentru început, avem o baterie de doar 2950mAh, care nu este genială pentru zilele noastre. Totuși, nu avem nici cel mai puternic proces de pe piață, așa că acesta nu va consuma atât de mult curent. 

În schimb, avem și o cameră foto destul de slabă și nu se resimte în 2022. Doar 5 megapixeli și o singură cameră foto, iar Allview nu sunt recunoscuți pentru calitatea foto de pe telefoanele lor.

Chiar și așa, telefonul rămâne, în ciuda minusurilor, un model ce merită încercat de persoanele ce nu-și doresc mai mult decât să stea pe Facebook sau YouTube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net