Spotify renun╚Ť─â la o func╚Ťie des folosit─â. Ce primim ├«n locul Radio Stations

9 mai 2022

O func╚Ťie foarte folosit─â pe Spotify, cunoscut─â ╚Öi sub numele de Radio Stations, va p─âr─âsi platforma peste c├óteva zile. 

spotify jpg
O func╚Ťie foarte folosit─â dispare de pe Spotify

Pe l├óng─â podcasturi, interfa╚Ťa prietenoas─â dedicat─â ma╚Öinii ╚Öi recap-urile anuale, care au rolul de a ar─âta utilizatorului cele mai ascultate melodii ╚Öi albume din anul ├«n curs, Spotify a desf─â╚Öurat un alt experiment, ├«nc─â din 2018, cu Radio Stations, o platform─â integrat─â ├«n aplica╚Ťie, care este disponibil─â at├ót pentru utilizatorii cu abonament pl─âtit, c├ót ╚Öi pentru cei ce nu au unul.

Când o să fie închis Radio Stations de pe Spotify

Dup─â un debut care a avut loc pe Android, dar ╚Öi dup─â ce a urmat, ulterior, pe iOS, se pare c─â testul de lung─â durat─â desf─â╚Öurat de c─âtre Spotify s-a terminat, iar aplica┼úia a ├«nceput s─â le trimit─â utilizatorilor notific─âri despre func╚Ťia care urmeaz─â s─â se ├«nchid─â ├«n 16 mai. 

Cite╚Öte ╚Öi Noul update de pe Spotify a ajuns! Playlisturile tale te-ar putea face celebru

Dac─â a╚Ťi folosit Radio Stations, pute╚Ťi vizita site-ul oficial al Spotify pentru a v─â muta playlist-urile pe platforma principal─â. 

ÔÇ×Radio Stations se ├«nchide pe 16 mai. Playlist-urile pe care le-a╚Ťi creat vor disp─ârea, dar v─â pute╚Ťi bucura ├«n continuare de Spotify, conect├óndu-v─â cu contul dvs. Descoperi╚Ťi playlist-urile create pentru dvs., plus milioane de melodii ╚Öi podcasturi.ÔÇŁ, potrivit unui e-mail pe care Spotify l-a trimis.

Radio Stations a avut ├«n vedere redarea imediat─â, chiar de c├ónd deschideai aplica╚Ťia ╚Öi, ├«n timp ce utilizatorii puteau schimba posturile/playlist-urile preferate, nu exista nicio modalitate de a alege anumite melodii sau arti╚Öti, iar revenirea la o sta╚Ťie anterioar─â ├«ncepe exact de unde ai r─âmas. 

Ce primim în locul Radio Stations

Radio Stations disponibile includeau o serie de preset─âri ╚Öi unele pe care le puteai crea prin alegerea arti╚Ötilor t─âi prefera╚Ťi.

Vezi ╚Öi Spotify aduce primele podcasturi video pe platform─â. Unde ╚Öi c├ónd o s─â le po╚Ťi vedea

Dac─â a╚Ťi utilizat func╚Ťia Radio Stations, este posibil s─â observa╚Ťi o experien╚Ť─â Spotify Radio ├«mbun─ât─â╚Ťit─â ├«n aplica╚Ťia principal─â, care acum poate include posturi de radio personalizate , precum ╚Öi un playlist de ╚Ötiri ╚Öi muzic─â pentru ╚Öoferi.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png