Spotify renunță la o funcție des folosită. Ce primim în locul Radio Stations

O funcție foarte folosită pe Spotify, cunoscută și sub numele de Radio Stations, va părăsi platforma peste câteva zile. 

O funcție foarte folosită dispare de pe Spotify
O funcție foarte folosită dispare de pe Spotify

Pe lângă podcasturi, interfața prietenoasă dedicată mașinii și recap-urile anuale, care au rolul de a arăta utilizatorului cele mai ascultate melodii și albume din anul în curs, Spotify a desfășurat un alt experiment, încă din 2018, cu Radio Stations, o platformă integrată în aplicație, care este disponibilă atât pentru utilizatorii cu abonament plătit, cât și pentru cei ce nu au unul.

Când o să fie închis Radio Stations de pe Spotify

După un debut care a avut loc pe Android, dar și după ce a urmat, ulterior, pe iOS, se pare că testul de lungă durată desfășurat de către Spotify s-a terminat, iar aplicaţia a început să le trimită utilizatorilor notificări despre funcția care urmează să se închidă în 16 mai. 

Citește și Noul update de pe Spotify a ajuns! Playlisturile tale te-ar putea face celebru

Dacă ați folosit Radio Stations, puteți vizita site-ul oficial al Spotify pentru a vă muta playlist-urile pe platforma principală. 

„Radio Stations se închide pe 16 mai. Playlist-urile pe care le-ați creat vor dispărea, dar vă puteți bucura în continuare de Spotify, conectându-vă cu contul dvs. Descoperiți playlist-urile create pentru dvs., plus milioane de melodii și podcasturi.”, potrivit unui e-mail pe care Spotify l-a trimis.

Radio Stations a avut în vedere redarea imediată, chiar de când deschideai aplicația și, în timp ce utilizatorii puteau schimba posturile/playlist-urile preferate, nu exista nicio modalitate de a alege anumite melodii sau artiști, iar revenirea la o stație anterioară începe exact de unde ai rămas. 

Ce primim în locul Radio Stations

Radio Stations disponibile includeau o serie de presetări și unele pe care le puteai crea prin alegerea artiștilor tăi preferați.

Vezi și Spotify aduce primele podcasturi video pe platformă. Unde și când o să le poți vedea

Dacă ați utilizat funcția Radio Stations, este posibil să observați o experiență Spotify Radio îmbunătățită în aplicația principală, care acum poate include posturi de radio personalizate , precum și un playlist de știri și muzică pentru șoferi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net