Telefoanele care îți pot exploda în mână! Experiențele trăite de mai mulți oameni

În anul 2017, multe telefoane Samsung, modelul Note 7, au început să explodeze. Acestea ajunsese să fie chiar interzise în avioane și spații deschise. Celebrul YouTuber Mrwhosetheboss a povestit, recent, experiența sa cu un telefon marca Samsung. Acesta și-a cumpărat un Note 8 și a avut surpriza să vadă că bateria acestuia era atât de umflată, încât se desfăcuse capacul din spate.

telefon mobil jpg

Luna aceasta, au apărut mai mulți oameni cu aceeași problemă la bateriile de Samsung mai vechi de 3 ani, dar și la telefoanele pliabile. Mrwhosetheboss a spus că i s-a întâmplat la fel și în cazul modelelor mai noi precum S20 FE sau Z Fold 2. Tot mai mulți jurnaliști de tehnologie povestesc experiențele pe care le-au avut cu telefoanele lor care sunt de la această marcă.

Citește și: WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane! Lista dispozitivelor incompatibile cu aplicația

Problema ar apărea la electroliții din interiorul bateriilor care se descompun și astfel ele eliberează o substanță gazoasă. Cei care au un Samsung mai vechi ar trebui să îl verifice la un service, iar dacă există probleme să ia legătura cu cei de la compania, chiar dacă garanția nu mai este valabilă.

Vezi și: Super prețuri! Cele mai ieftine telefoane de pe piață: semnal bun si baterie rezistentă

Efecte dezastruoase după ce un telefon a explodat

În 2018, un telefon Samsung al coreenilor a explodat in mașină unei femei, generând un incendiu care a distrus întregul autoturism. Aceasta avea în mașină două telefoane Samsung, iar unul dintre ele a explodat în timp ce ea conducea. Flăcările s-au extins și au aprins cel mai probabil și celălalt telefon. 

„Am crezut că o să mor, când am văzut scânteile și focul. S-a întâmplat atât de repede. A izbucnit pur și simplu în flăcări. Oamenii îmi tot spuneau să mă îndepărtez de mașină. Ce făceam dacă eram pe autostradă și nu puteam opri?”, a spus femeia la acea vreme, conform  ABC News.

Problema cea mai mare a fost că ar fi putut produce un accident grav.

Samsung părea să se fi distanțat de problemele acestea pe care telefoanele sale le-au avut în trecut, însă se pare că încă mai au loc diverse incidente.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net