Toate dispozitivele de la Samsung care urmează să fie lansate la Unpacked

Ultima actualizare:

Suntem foarte aproape de lansarea semestrială a produselor sub marca Samsung - evenimentul Galaxy Unpacked, numit „Unfold Your World”. 

Samsung Galaxy Unpacked
Samsung Galaxy Unpacked

Totuși, jurnalistul Evan Blass, de la 91 mobiles, a reușit să asambleze digital toate device-urile ce urmează să fie lansate la următorul eveniment Galaxy Unpacked.  

Galaxy Z Fold4

Telefoanele pliabile au devenit din ce în ce mai apreciate de comunitatea pasionaților de tehnologie, iar asta e pe bună dreptate. Telefoanele pliabile au fost anunțate cu foarte multă pasiune de către producători, promițând revoluționarea industriei tech.

Din păcate, asta nu s-a întâmplat, încă. Unul dintre motive fiind prețul destul de ridicat pe care aceste dispozitive le au și, de altfel, problemele raportate de utilizatori.

De data asta, Samsung continuă trendul și lansează Galaxy Z Fold4, un telefon care vine la pachet cu o tehnologie de ultimă generație, care speră să modifice părerile utilizatorilor cu privire la tehnologia fold.

Samsung Galaxy Z Fold4
Samsung Galaxy Z Fold4

Galaxy Z Flip4

În funcție de așteptările tale, se pare că poți să găsești și un telefon pliabil care încearcă să se apropie de un design mai compact și mai minimalist, dar care nu se îndepărtează de funcțiile și importanța pe care un telefon îl are în ziua de azi. 

Citește și: Reducerile săptămânii: Telefon Samsung la 500 de lei și iPhone la preț de chilipir

Mai mult, acest telefon poate fi utilizat chiar și în forma sa pliabilă, având funcții foarte interesante și care, bineînțeles, are un preț destul de ridicat, fiind unul dintre motivele pentru care acest telefon nu este achiziționat la scară largă, în România. 

Samsung Galaxy Z Flip4
Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Watch5 & Pro

Se pare că telefoanele nu sunt singurele dispozitive ce sunt lansate în urma evenimentului Samsung Galaxy Unpacked. Astfel, ne putem aștepta la următorul ceas inteligent de la companie. 

Vezi și: Se scumpesc produsele Samsung cu 20%

Galaxy Watch5 vine atât sub forma de buget, dar și sub forma Pro. Astfel, Watch5 se pare că se apropie din ce în ce mai mult de un design clasic și minimalist, reușind să se plieze pe așteptările și pasionaților de ceasuri clasice. 

Samsung Galaxy Watch5
Samsung Galaxy Watch5

La capătul celălalt, avem Watch5 Pro, un ceas inteligent care încearcă să adopte un stil mai modern, mai nonconformist. Bineînțeles, aceste două dispozitive se prezintă drept unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de pe piață.

Samsung Galaxy Watch5 Pro
Samsung Galaxy Watch5 Pro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net