#Exclusiv Click!

Cu ce a rămas Andreea Antonescu după „Survivor”: „Dacă-mi cere cineva sfatul...”

9 mai 2023 10:52   Vedete românești

Andreea Antonescu (40 de ani) este una dintre artistele din România care a știut să mențină mereu ștacheta ridicată, atunci când a venit vorba de partea profesională, motiv pentru care a fost implicată doar în proiecte de mare anvergură. Contactată de Click! artista ne-a mărturisit faptul că în urma competiției de la „Survivor România”, viața ei s-a schimbat radical, deoarece s-a apucat intens de sport, lucru care o ajută să aibă, pe tot parcursul zilei, un tonus de invidiat.

Andreea Antonescu a participat în anul 2021 la „Survivor România”, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Parcursul său în competiție nu a fost unul foarte lung, mai exact, puțin peste o lună de zile. Vedeta părăsea atunci show-ul, în urma unei accidentări grave. Însă, chiar și așa, cântăreața a declarat pentru Click!, că show-ul sportiv a reușit să o determine să meargă, în sala de sport, pentru a face mișcare. Și nu pentru un aspect fizic de invidiat, ci pentru a avea un psihic de nota zece. 

„Nu fac de foarte mult timp sport. Cred că sunt vreo doi ani și un pic. M-am apucat să fac sport după ce am fost la „Survivor România”. Mișcarea îmi  oferă o stare foarte bună de spirit. Acum am revenit în sală, după o pauză considerabilă, pentru că știți cu toții că am devenit pentru a doua oară mamă și este minunat. Eu fac mișcare nu pentru că vreau să slăbesc, ci pentru tonifiere, fiecare dintre noi are nevoie de asta.

Plus că știam că mișcarea o să mă ajute și pe partea psihică foarte mult. Fetițele mele au nevoie de mine să fiu bine, au nevoie de o mamă zdravană la cap. În prezent fac sport și meditații. Nu vreau să vorbesc despre aceste meditații. Eu sunt o persoană care preferă să țină viața personală doar pentru ea. Pot zice că nu vreau să mă transform într-un Guru peste noapte, ci îmi doresc să fiu eu bine. Sunt multe de învățat în viață...cât trăim noi învățăm! Nu sunt eu în acel punct să dau sfaturi. Dacă cineva mi le cere, i le ofer cu mare drag, altfel stau în banca mea”, a declarat Andreea Antonesu pentru Click!

S-a întors la sală

Pentru că are o legătură foarte apropiate că fanii săi, Andreea Antonescu le-a spus acestora cât de mândră și fericită este că s-a întors în sala de sport.

„Am ajuns la sală. Am făcut pauză pentru că am fost ușor însărcinată. Am o bebelină minunată acasă. Facem sală pentru starea noastră psihică. Am rezistat, la două clase, după o pauză de minimum opt luni. Nu vă imaginați cât de bine mă simt. Doamne, cât sunt de happy! (fericită - n.r)”, le-a spus Andreea Antonescu fanilor pe Instagram.

Click! spune

Andreea Antonescu este o mămică devotată! Șatena are o fiică, pe Sienna din mariajul eșuat cu afaceristul, Traian Spak și o fetiță de câteva luni din relația amoroasă cu Victor Vrînceanu.

Mai multe