Divele operate de Călin Doboș! Care au fost cele mai fidele cliente din showbiz?

26 octombrie 2022 19:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Călin Doboș, chirurgul care a operat divele din showbiz, s-a stins din viață miercuri la vârsta de 48 de ani, după ce a fost spulberat de pe motocicleta sa, într-un tragic accident. Doboș este responsabil pentru look-ul impecabil al mai multor vedete, care au apelat la serviciile sale pentru a retușa anumite aspecte fizice. Iată numele grele de pe scena mondenă operate de regretatul Călin Doboș!

Nicoleta Luciu a trecut printr-o intervenție de patru ore

Nicoleta Luciu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, devenind chiar și Miss România în 1991. Din dorința de a-și menține aspectul tânăr și formele apetisante ale trupului pentru cât mai mult timp, Nicoleta a decis, mai ales după ce a născut, să se lase pe mâinile chirurgului estetician Călin Doboș, pentru câteva retușuri.

Luciu s-ar fi dus la Călin Doboș pentru implanturi cu silicon, liposucție în zona abdomenului și augmentarea feselor cu grăsimea proprie. Cea mai complexă intervenție pe care a făcut-o Călin Doboș la cererea Nicoletei Luciu ar fi fost o lipoaspirație care a durat patru ore.

Bianca Drăgușanu, clienta fidelă a lui Călin Doboș

Bianca Drăgușanu este deja celebră pentru faptul că este o mare fană a intervențiilor chirurgicale, așa că nu este de mirare că a devenit una dintre clientele fidele ale lui Călin Doboș. Bianca a apelat la el atunci când a trebuit să-și schimbe silicoanele, la vârsta de 37 de ani, după ce cu puțin timp în urmă în urmă diva își făcuse un lifting facial tot în cabinetul doctorului Doboș.

Claudia Pavel a apelat la Doboș, după show-ul Ferma

Claudia Pavel este o altă vedetă care nu s-a sfiit să recunoască că este adepta operațiilor estetice. În 2019, artista a decis să facă o programare la medicul Călin Doboș pentru atenuarea cearcănelor cu acid hialuronic. Vedeta tocmai se întorsese de la show-ul Ferma și voia să aibă din nou un look fresh și odihnit. 

Călin Doboș a operat-o pe Vica Blochina

Vica Blochina este o femeie căreia îi place să aibă mare grijă de aspectul ei fizic așa că a fost o clientă veche a chirurgului estetician Călin Doboș. Vica Blochina a călcat pragul cabinetului lui Călin Doboș în 2016, când a dorit să-și facă o rinoplastice, o intervenție pentru modificarea nasului. Apoi în 2022 Vica Blochina a surprins din nou când a apărut cu un posterior bombat ca de braziliancă, aceasta apelând la Călin Doboș pentru un lifting la nivelul feselor cu grăsime proprie. 

Elena Ionescu și-a făcut mărire de sâni

Solista de la Mandinga, Elena Ionescu, și-a dorit un bust mai voluptuos, așa că s-a lăsat pe mâinile chirurgului Călin Doboș pentru augmentarea sânilor cu implanturi cu silicon. Operația a avut succes, iar cântăreața a fost deosebit de mulțumită de rezultat.

Cristina Spătar a vrut o talie de viespe

O altă vedetă care și-a dorit să-și retușeze fizicul după ce a născut, a fost Cristina Spătar care a apelat la Călin Doboș, pentru a dobândi o talie de viespe cu ajutorul procedurii de lipoaspirație. Artista a avut încredere în medic, care a făcut o treabă excelentă, astfel că Cristina Spătar a fost foarte încântată să-și recapete silueta pe care a avut-o înainte să nască.

Alte vedete care au pășit pragul medicului chirurg Călin Doboș, au fost Simona Trașcă, Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă și Denisa Tănase, fosta membră a trupei Bambi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe