Cum o surprinde soțul pe Andreea Esca, după 22 de ani de căsnicie. Ce gesturi face Alexandre Eram: „Sunt o romantică incurabilă!”

#Exclusiv Click!

Andreea Esca și soțul ei, afaceristul francez Alexandre Eram, formează unul dintre cele mai frumoase și mai stabile cupluri din showbiz. De 22 de ani sunt împreună, iar dragostea dintre ei e la fel de intensă ca la început. Prezentatoarea Pro TV se consideră o norocoasă cu bărbatul pe care-l are acasă.

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au văzut pentru prima oară în urmă cu peste 20 și ceva de ani, la o petrecere mondenă organizată pe malul unui lac. De fapt, prezentatoarea TV a fost cea care a pus inițial ochii pe Alexandre Eram și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l cuceri.

Eforturile ei au dat roade, iar acum Andreea se poate lăuda cu o căsnicie cât se poate de fericită și de împlinită. Soțul ei este un bărbat romantic și o suprinde în fiecare zi. Cei doi au venit împreună, de mână, la lansarea filmului de dragoste „The Perfect Escape” ( Evadarea perfectă) , unde Andreea a strălucit într-o ținută foarte elegantă.

Pentru că pelicula este una de dragoste, Andreea a dat din casă despre căsnicia ei cu Alexandre Eram, una cât se poate de durabilă și de frumoasă. Se pare că romantismul este încă literă de lege la ei în cuplu, chiar și după 22 de ani de mariaj.

cub andreea esca png

„Mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată!”

Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți sa fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!”, a declarat Andre Esca, în exclusivitate, pentru Click!

Mai sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților?

Andrea speră ca soțul ei, care îi aduce aproape zilnic flori și face gesturi romantice, să o suprindă și de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie.

Trebuie să sărbătorim de fiecare dată când suntem îndrăgostiți, indiferent de dată. Dacă suntem indrăgostiți sărbătorim, dacă nu suntem îndrăgostiți nu sărbătorim. Nu trebuie să ne uităm la data din calendar!”, ne-a mai spus vedeta Pro TV.

Andreea Esca (50 de ani) și soțul ei, omul de afaceri francez Alexandre Eram, sunt împreună din anul 1996, iar în 2000 au devenit soț și soție. Cununia celor doi a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din București, iar nași au fost atunci cuplul de afaceriști Ana și George Copos.

La distanță de doar patru luni după nună a venit pe lume și primul copil al cuplului, Alexia Margot. După doar trei ani, Andreea Esca și soțul ei au devin părinți pentru a doua oară, atunci cănd prezentoarea Pro TV l-a născut pe Aris, băiatul lor. Andreea Esca are o carieră de peste 30 de ani în televizune. Este emblema Pro Tv-ului și una dintre cele mai vechi și mai cunoscute prezentoare de știri din România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!