Acuze la „Vocea României”! Oana Radu: „Te aștepți să faci o carieră!” Tudor Chirilă, apostrofat de fani: „Manipulează!”

Ultima actualizare:

Anul acesta, trofeul „Vocea României” a intrat în posesia Alexandrei Căpitănescu, concurenta juratului Tudor Chirilă. Nici nu s-au stins bine ecourile competiției de la Pro Tv că au apărut, deja, și primele acuzații și contestații. O fostă concurentă a show-ului este de părere că laureații nu au nici măcar o șansă la o carieră în showbiz după acest concurs. 

Concursul „Vocea României” s-a încheiat, vineri seară, cu un rezultat neașteptat. Alexandra Căpitănescu, concurenta lui Tudor Chirilă, a pus mâna pe trofeul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Sunt voci, însă, pro și contra în ceea o privește pe laureata Alexandra Căpitănescu. Mulți fani sunt de părere că juratul Tudor Chirilă ar fi  „influențat” oarecum rezultatul concursului de la Pro TV. 

Pe de altă parte, cântareața Oana Radu, care a participat și ea în urmă cu 12 ani la Vocea României, o anunță cu regret pe câștigătoare că trofeul obținut nu îi va asigura, nici pe departe, vreo carieră de succes în showbiz. 

Oana Radu, dezamăgită crunt de  „Vocea României:  „Toți care participam acolo speram că poate ne-o vedea cineva. Nu s-a întâmplat așa”

În urmă cu 12 ani,  Oana Radu a apărut pentru prima dată la TV, în cadrul primului sezon al emisiunii „Vocea României”, făcând parte atunci din echipa juratului Marius Moga. 

Oana nu a ajuns până în marea finală, însă a reușit să ajungă la inimile oamenilor și a juraților emisiunii: Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu și Smiley. 

Solista a decis, însă, să rupă abia acum tăcerea despre talent show-ul de la ProTV. Artista, care în prezent este considerată una dintre cele mai bune și mai talentate voci ale României, s-a declarat profund dezamăgită de ceea ce a urmat după  „Vocea României”.

Participarea la cunoscutul show nu a reușit să-i deschidă nici măcar o ușă în showbiz, spre o carieră de succes. Nici Marius Moga nu s-a grăbit să-i întindă vreo mână de ajutor, cu toate că a fost în echipa lui. 

 „Nu mai țin legătura cu Marius Moga. Sunt supărată pe Marius Moga pentru că, după Vocea României, e o glumă că sunt supărată, eu mă așteptam să se întâmple ceva cu cariera mea

Așa am crezut. Cred că toți copiii care participam acolo speram că poate ne-o vedea cineva și ne bagă în seamă mai târziu. Nu s-a întâmplat așa”, a declarat Oana Radu, în cadrul podcast-ului „Vorba lu Jorge”. 

 „Toți ăștia care au câștigat sunt mai necunoscuți ca mine”

Oana Radu a mai constat cu tristețe că soliștii care au câștigat  „Vocea României” sunt în prezent mai necunoscuți decât ea.

 „Poate a fost și vina mea. N-am fost poate suficient de insistentă sau poate n-am fost suficient de, nu știu, muncitoare atunci. 

Dar, acum am o satisfacție așa mare că toți ăștia care au câștigat sunt mai necunoscuți ca mine. Eu n-am câștigat și sunt fericită. 

E o glumă. Normal că n-am câștigat și sunt supărată, de ce nu m-ați votat, oameni buni?”, a mai spus Oana Radu.

Juratul Tudor Chirilă, acuzat de unii fani că ar fi  „manipulat” rezultatul?! „A câștigat contractul lui Tudor… mare făcătură”

Alexandra Căpitănescu, concurenta lui Tudor Chirilă, a reușit să impresioneze publicul cu vocea și prestanța ei, pe scena de la „Vocea României”.

Solista, în vârstă de doar 19 ani, a plecat acasă cu trofeul și cei 100.000 de euro, primind numeroase mesaje de felicitare, de la cei care au votat-o și au considerat-o poate cea mai bună voce din istoria concursului. 

Fanii revoltați:  „Tudor știe să manipuleze publicul”

Nu toată lumea, însă, a fost de aceeași părere. Ca de fiecare dată, au existat și voci care au contestat-o pe câștigătoare vehement, punând succesul ei pe influența de care se bucură în concurs juratul Tudor Chirilă. 

Astfel, pe pagina de Instagram a concursului s-a iscat un adevărat scandal după postarea în care Alexandra Căpitănescu era felicitată. Mulți l-au văzut câștigător pe Vlad Musta, concurentul Irinei Rimes. 

 „Dezamăgitor. Vlad Musta merita mai mult”

 „A câștigat contractul lui Tudor de îl are cu Pro..mare făcătură. E cu 10 clase Musta peste ea, i-a scăpat vocea pe toate piesele”

„Mare păcat, Vlad merita încă din audiții”

„Dezamăgitor, cred că dacă un antrenor câștigă de două ori trebuie înlocuit că e deja prea mult

„S-a întâmplat vreodată în istoria Vocii României să acordați premiul celui care într-adevăr merită? O absolută dezamăgire. Felicitări, Vlad”

„S-a votat mai mult antrenorul. Tudor știe să manipuleze publicul spunând că concurenții lui sunt cei mai speciali din lume, iar oamenii sunt luați de val, asta e, n-ai ce să faci”, au fost doar câteva din mesajele dezaprobatoare la adresa actualei câștigătoare, din mediul online. 

Alexandra Căpitănescu: „Nu ştiu ce să fac cu atâţia bani”

Câștigătoarea actualei ediții Vocea României, Alexandra Căpitănescu, are 19 ani și este din Galați. Tânăra este studentă  în domeniul fizicii medicale și a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă la Vocea României. 

 „Sincer, mă așteptam să câștig în proporție de 2-3%. Aveam încredere în momentele mele, dar mereu îmi este frică să sper, că dacă îmi fac anumite așteptări și nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Am preferat să rămân ascunsă.

Tot acest sezon a însemnat un urcuș-coborâș de emoție, de stare. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, de informații, de experiențe. Și pentru mine asta contează cel mai mult. 

Cântați ca și cum trăiți doar pentru asta”, a spus tânăra solistă, după câștigarea marelui trofeu. 

Alexandra nu știe încă pe ce anume va cheltui banii de la  „Vocea României”. 

 „Am doar 20 de ani şi poate încă nu sunt destul de matură ca să ştiu ce să fac cu atâţia bani, aşa că îi voi ţine la loc sigur“, a mai spus ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net