Andreea Bălan, scandal mare la „Te cunosc de undeva”. Pe ce vedetă a răbufnit blondina

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a avut o reacție dură la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”. În vârstă de 38 de ani, blondina a răbufnit la adresa unui concurent. Se pare că gestul vedetei nu a fost tocmai pe placul producătorilor show-ului de la Antena 1. 

Andreea Bălan, scandal mare la „Te cunosc de undeva”
Andreea Bălan, scandal mare la „Te cunosc de undeva”

O zi liniștită pe platourile de filmare de la „Te cunosc de undeva” a devenit mult mai condimentată și agitată după ce Andreea Bălan l-a pus la zid pe Johny Romano.

„Puștiul” care a lansat vara asta un hit alături de Connect-R pare că ar avea nevoie de niste ceai de iasomnie, după ultimele incidente.

 „Andreea i-a spus lui Johny așa: «Eu și colegii mei te-am tot păsuit. De acum trebuie să începi și tu să fii serios. Te-ai desincronizat chiar și la cel mai simplu dans. Trebuie să te aduni și să te ridici la nivelul partenerei tale (n.r. Rona Hartner)».

A fost bitchy rău și ne-a uimit pe toți. Una e să jurizezi și alta e să umilești un concurent. Ne gândim serios și avem discuții, să vedem dacă păstrăm momentul sau îl tăiem la montaj”, au dezvăluit surse ale celor de la Cancan.ro.

Andreea Bălan l-ar fi pus la zid pe Johny Romano. Cum se apără blondina

Johny Romano participă alături de Rona Hartner la Te cunosc de undeva
Johny Romano participă alături de Rona Hartner la Te cunosc de undeva

Se pare că producătorii popularului show de la Antena 1 au fost complet nemulțumiți de modul dur în care Andreea Bălan l-a jurizat pe tânărul interpret. Blondinei i s-ar fi atras atenția că exagerează și că a mai avut astfel de reacții în trecut.

„Eu nu jurizez doar dans. Sunt unul dintre cei mai respectați artiști din România și am o ureche foarte bună. Jurizez toată prestația”, ar fi răspuns Andreea Bălan, conform surselor Cancan.

Andreea Bălan n-ar mai repeta experiența America Express

Andreea Bălan, 38 de ani
Andreea Bălan, 38 de ani

Andreea nu face show doar la Te cunosc de undeva. Vedeta a participat lunile trecute la filmările pentru America Express, unde a participat alături de Andreea Antonescu. Deși a fost încântată de întreaga experiență, Bălanca a dezvăluit că nu vrea să mai plece o perioadă atât de îndelungată de lângă fetițele ei, Ella și Clara.

,,Niciodată nu cred că o să mai stau atât de mult departe de ele. Acum am ales să plec, deoarece am considerat că ele fiind micuțe nu au noțiunea timpului. Ele nu știu ce înseamnă o săptămână sau o lună și pentru copiii foarte mici, timpul trece altfel, se joacă, uită, dar cu cât cresc, cu atât ei știu că mami a plecat o lună, două, trei și mi-am spus că nu o să mai fac.

Pot să fac asta doar acum când sunt mici. Mai târziu nu o să mai fac și nici nu am de ce. Acum am fost în forță și mental și fizic ca să pot să duc o astfel de experiență’’, a declarat Andreea Bălan pentru playtech.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net