Anunț important pentru fanii serialului „Lia-soția soțului meu”. Ce se întâmplă cu producția de la Antena 1

Ultima actualizare:

Vești bune pentru iubitorii serialului „Lia-soția soțului meu”, producția de la Antena 1. Așteptarea va lua sfârșit în curând, întrucât noul sezon va reveni pe micile ecrane. Premiera va avea loc în data de 24 august 2023, de la ora 20.30, și va fi difuzat în fiecare joi.

Sezonul doi al serialul produs de Ruxandra Ion va putea fi vizionat în scurt timp. Telespectatorii vor avea parte de noi surprize și vor urmări cum Lia se va lupta pentru viața, iubirea, și principiile ei.

Sezonul 2 al serialului „Lia – soția soțului meu” vine cu noi surprize!

Producția de la Antena 1 îi va ține cu sufletul la gură pe cei de acasă. Personajele principale au făcut câteva declarații despre surprizele pe care le-au pregătit în sezonul cu numărul 2.

Ana Bodea, actrița care o interpretează pe Lia Călin:

„Aştept cu nerăbdare să urmăriţi noul sezon al serialului Lia - soţia soţului meu, din 24 august, în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1. Este un sezon în care personajul pe care îl interpretez, Lia, se va lupta pentru viaţa ei, pentru iubirea ei, pentru principiile şi dorinţele sale. Sunt sigură ca serialul vă va ţine cu sufletul la gura şi vă asigur că va fi din ce în ce mai palpitant!”

„Alice o să fie neiertătoare, o leoaică gata să sară la luptă şi să protejeze tot ce crede că îi aparţine. Sezonul doi, după cum aţi reuşit să vedeţi în promo, o sa ne ţină cu respiraţia tăiată în fiecare joi!”, a spus și Ioana Blaj.

„Gata, acum că ştim că joi seara avem întâlnire pe Antena 1, vreau să vă spun că abia aştept să aflaţi continuarea poveştii lui Petru şi a Liei, presărată din plin cu acţiunile lui Alice, pentru că în acest sezon vor trece prin şi mai multe încercări şi provocări. Vor reuşi să meargă împreună pe acest drum şi să depăşească toate obstacolele? Rămâne de văzut!”, a completat Ștefan Floroaica, potrivit Antena 1

image
image
image
image
image
image
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net