Când se termină serialul „Lia - soția soțului meu”. Producția se încheie mai devreme decât credeau fanii

Ultima actualizare:

Fanii serialului „Lia - soția soțului meu” au aflat cu surprindere că producția se va încheia mai devreme decât se așteptau. Antena 1 a anunțat că ultimul episod al acestui popular serial va fi difuzat curând, iar fanii sunt deja nostalgici și îngrijorați de finalul unei povești care le-a captat atenția timp de aproape 2 ani.

Serialul Lia. Foto: arhiva.
Serialul Lia. Foto: arhiva.

O nouă premieră: Iubire cu parfum de lavandă

Pe 31 octombrie, Antena 1 va lansa un nou proiect original semnat de Ruxandra Ion, intitulată „Iubire cu parfum de lavandă”. Această producție vine să umple golul lăsat de „Lia” și îi va avea în rolurile principale pe Adrian Nartea și Michaela Prosan. Serialul va fi difuzat în fiecare joi și vineri, la ora 20.30, imediat după ultimele episoade ale poveștii cu Ana Bodea, Ștefan Floroaica și Ioana Blaj, scriu cei de la paginademedia.ro.

Povestea noului serial

Serialul „Iubire cu parfum de lavandă” explorează viața lui Ștefan Lungu, un fost fotbalist de succes în Marea Britanie, care, după o accidentare, ajunge într-un sătuc idilic de lângă București. Aici, el o întâlnește pe Anda, o mamă singură și medic respectat în comunitate. Cei doi se confruntă cu provocări emoționale și secrete întunecate, dar găsesc o iubire neașteptată care le transformă viețile.

Michaela Prosan, care o interpretează pe Anda, descrie personajul său ca fiind puternic și independent, o „leoaică” care își protejează teritoriul, dar care își vede lumea dată peste cap odată cu sosirea lui Ștefan. Adrian Nartea, care joacă rolul lui Ștefan, vorbește despre cum accidentul care i-a pus capăt carierei sale de fotbalist l-a adus într-o situație delicată, dar că iubirea pe care o găsește în acest sătuc poate fi șansa lui la un nou început.

Distribuția serialului „Iubire cu parfum de lavandă” include nume consacrate din teatru și televiziune, precum Andreea Vasile, Bogdan Albulescu, Magda Catone și Gelu Nițu, printre altele. Cu o echipă atât de talentată, serialul promite să capteze atenția telespectatorilor și să aducă o poveste emoționantă care explorează iubirea, maturitatea și provocările vieții.

Pe măsură ce fanii „Lia - soția soțului meu” se pregătesc să se despartă de personajele îndrăgite, entuziasmul pentru „Iubire cu parfum de lavandă” crește. Cu siguranță, publicul va aștepta cu nerăbdare debutul acestui nou proiect, care promite să fie la fel de captivant ca și predecesorul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
petronela rotar captura video jpg
netflix shutterstock jpg
larisa uta facebook jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
casa iubirii png
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
cornel de la insula iubirii vorbeste despre speak si ristei jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net