Mihai Gâdea, despre unul dintre cele mai mari regrete. Are legătură cu fiica sa

Mihai Gâdea (45 de ani) este, probabil, cel mai cunoscut realizator de talk-show TV din România. Puține informații despre viața sa privată au ajuns în presă, Mihai preferând discreția. Totuși, fiecare persoană trăiește cu regrete.

mihai gadea
Mihai Gâdea, 45 de ani

În cea mai recentă ediție a podcastului „Altceva”, realizat în format online de cunoscutul jurnalist Adrian Artene, Mihai Gâdea a fost invitat să discute o serie de detalii mai personale. Mai puțin despre profesie sau subiectele zilei, așa cum suntem obișnuiți să îl vedem, mai mult despre pasiuni și familie.

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea nu mai pleacă la studii în Olanda. Cu ce se ocupă tânara

Aflat într-o ipostază rară, aceea de invitat, publicului fiindu-i mult mai familiar în rolul de gazdă, așa cum ne-a obișnuit de ani de zile la talk-show-ul „Sinteza zilei”, de la Antena 3, Mihai a discutat relaxat și deschis despre momentele sensibile din viața sa.

Una dintre cele mai mari frustrări ale mele este că nu am petrecut alături de ea (n.red: fiica sa) )atât de mult timp, pe cât aș fi vrut. La un moment dat mi-a și zis asta”, a dezvăluit Mihai Gâdea, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, referindu-se la fiica sa, Karina Maisha, în vârstă de 19 ani.

Carieră versus viață de familie

Bineînțeles, Mihai s-a referit la timpul redus pe care l-a avut și îl are la dispoziție, pentru viața de familie, el fiind foarte solicitat și implicat în activitatea profesională.

Mai important pentru mine, decât să fiu eroul ei, e să îi fiu un foarte bun prieten. Am primit un premiu foarte important la Londra și ea era prezentă. Am văzut cum i-au curs lacrimile și mi-a zis că înțelege de ce am lipsit atât de mult. Premiul acela nu putea să răscumpere timpul pierdut”, i-a povestit Mihai Gâdea lui Adrian Artene.

Citește și: Loredana Groza s-a dezlănțuit în emisiunea lui Mihai Gâdea: "Nu este manea, e un nou gen, noi l-am inventat"

Realizatorul TV a rememorat și un moment impresionant, o surpriză făcută de fiica sa, care l-a marcat. În urmă cu mai mulți ani, Maisha era într-o tabără, la New York, și l-a sunat să îi transmită ceva important. „S-a îndrăgostit. Și eu eram prima persoană pe care a sunat-o să îi spună”, a povestit, emoționat, Mihai.

Mihai este căsătorit cu Agatha Kundri, cei doi fiind părinții Karinei Maisha.

Revelația avută în copilărie

Despre copilăria sa, Mihai Gâdea a povestit că și-a dorit foarte mult o sanie. La un moment dat, tatăl său i-a spus „Dumnezeu ascultă. Dacă te rogi, te va asculta”. A făcut acest lucru și a doua zi, un prieten de familie i-a făcut cadou o sanie. Deși poate fi o coincidență, pentru copilul Mihai Gâdea a fost o revelație și un moment care l-a inspirat.

Citește și: Mihai Gâdea, experiența care l-a marcat pentru toată viața!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
FotoJet (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png