Ce a fost pusă Lavinia Petrea să facă la Revelionul Pro TV. ”Nici acum nu-mi vine să cred”

Ultima actualizare:

Mai e foarte puţin până la Revelionul 2022, iar Pro TV a pregătit un program special pentru telespectatori. Printre vedetele care vor fi alături de public în noaptea dintre ani, se află şi Lavinia Petrea, care a intrat într-un rol pe care nu l-a mai încercat până acum.

Lavinia Petrea foto. Pro TV
Lavinia Petrea foto. Pro TV

Publicul Pro TV va avea parte de o emisiune maraton în noaptea dintre ani, cu o mulţime de vedete, printre care şi cei mai îndrăgiţi prezentatori ai postului. Lavinia Petrea nu avea cum să lipsească şi a avut şi o provocare, pe care a acceptat însă cu mult curaj. Ea a cântat, alături de colegii ei Diana Enache, Andreea Marinescu, Amalia Enache, Magda Palimăriu și Mihai Dedu, în duet cu Horia Brenciu

”La final de 2021 am primit provocarea anului: să fac ceva ce nu am făcut niciodată! Să cânt pe o scenă, și nu oricum ci alături de Horia Brenciu. M-am simțit minunat să fac ceva atât de inedit!  Doamneee, parcă nici acum nu-mi vine să cred! Pentru că eu nu cânt! Nici măcar în corul școlii nu am fost! Mă uit la pozele de la filmări și văd o altă Lavinia: ținuta, coafura, atitudinea! Vă invit să vă uitați la Protevelion și vă mai spun doar atât: toți cei care am fost pe scenă am fost acolo cu tot sufletul pentru voi, telespectatorii noștri ca să vă mulțumim că ați fost alături de noi în acest an! Vă doresc ceea ce îmi doresc și mie pentru 2022: să fim sănătoși și să avem un an al provocărilor frumoase și constructive! La mulți ani!”, a spus Lavinia Petrea.

Ce vedete vin la Revelionul Pro TV

Lavinia Petrea, duet alături de Horia Brenciu şi colegii Pro foto: Pro TV
Lavinia Petrea, duet alături de Horia Brenciu şi colegii Pro foto: Pro TV

Gazdele revelionului Pro TV, care va începe de la ora 20, vor fi Pavel Bartoș, actor și prezentator și Raluka, cântăreață și jurată a show-ului SuperStar România.

Pe parcursul orelor de distracție, pe scenă vor urca vedete cunoscute care au pregătit momente neașteptate. Printre acestea se vor afla atât vedete Pro TV, precum Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști extrem de iubiți, ca Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net