Ce avere mai are Andrew Tate, după ce a fost la închisoare! A spus adevărul în emisiunea lui Denise Rifai: „Îmi pare rău, doamnelor”

Ultima actualizare:

Andrew Tate, fost kickboxer, influencer și om de afaceri, este invitatul ediției de duminică, 26 noiembrie, al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. Ce i-a spus celebrul influencer lui Denise Rifai?

Andrew Tate este invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” duminică / Foto: Instagram
Andrew Tate este invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” duminică / Foto: Instagram

În ediția de duminică, 26 noiembrie 2023, celebrul influencer Andrew Tate se va afla in platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. Bineînțeles, ca și până acum, duminică, Denise Rifai va adresa cele 40 de întrebări, menite sa facă lumina in ceea ce privește trecutul și prezentul fostului kickboxer.

Unele dintre întrebările la care Andrew Tate va trebui să răspundă sunt: „Câtă mită ați dat în România?”, „Ați spălat bani prin afaceri imobiliare?”, „De ce loviti femeile?”, „Câte femei aveți în proprietate?”, „Ce păcate aveți?”, „Sunteți mai sărac decât se crede?”, „Cât de periculos este Cobra Tate?”, „Vă simțiți în siguranță în România?”.

Deși episodul urmează să apară, pe YouTube a fost deja urcat teaser-ul care a strâns deja nenumărate vizualizări. Iar la întrebarea adresată de jurnalistă legată de bani, „Sunteți mai sărac decât se crede?”, celebrul influencer și om de afaceri a făcut acuzații dure la adresa DIICOT și a spus care este averea sa actuală. El susține că i-au fost luate 15 milioane de euro și că acum mai are o avere de doar un euro.

Andrew Tate: „Îmi pare rău, doamnelor!”

DIICOT mi-a luat 15 milioane. Așa că mai am un euro. Asta e tot. Îmi pare rău, doamnelor!”, a spus Andrew Tate în emisiunea lui Denise Rifai.

Andrew Tate este în prezent sub control judiciar, acuzat de trafic de persoane, viol, lovire și alte violențe, alături de fratele său, Tristan Tate. Au scăpat de arestul la domiciliu în luna august a acestui an, fiind plasați sub control judiciar, cu mai multe interdicții, precum si aceea de a nu părăsi teritoriul României.

Andrew și Tristan Tate s-au prezentat pe 3 noiembrie la Tribunalul București, acolo unde s-a judecat posibilitatea de restituire a bunurilor confiscate, printre care se numără terenuri, mașini de lux și bani. De asemenea, nici măsura controlului judiciar nu le-a convenit și au cerut restabilirea condițiilor pentru a putea părăsi țara.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net