Ce băutură consumă Theo Rose în fiecare zi de când a rămas însărcinată: „Nu am pofte extraordinare”

Ultima actualizare:

Theo Rose a dezvăluit care este băutura pe care o consumă în fiecare zi după ce a rămas însărcinată. Jurata de la Vocea României a suprins pe toată lumea.

Ce băutură consumă Theo Rose în fiecare zi
Ce băutură consumă Theo Rose în fiecare zi

Invitată în emisiunea "La Măruță", Theo Rose a oferit noi detalii despre sarcină. Iubita lui Anghel Damian a precizat că nu este ușor să fii „femeie gravidă”. Totodată, a explicat ce frici are în legătură cu momentul în care va deveni mămică.

„La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă”, a precizat vedeta.

„Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii buna, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri”, a adăugat Theo Rose.

În plus, simpatica vedetă a explicat ce pofte are în această perioadă. Theo a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit ce băutură nu lipsește din dieta sa.

Ce bătură consumă Theo Rose în fiecare zi?

Actrița din Clanul a precizat că bea foarte multă apă minerală în această perioadă, deși nu prea obișnuia să consume această băutură înainte să fie însărcinată.

„Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât. Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși. Nu mi-a zis nimeni nimic de nuntă.

Important e să fim fericiți. În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Am vorbit de asta cu el, mai ales de cununia civilă. Tata și mamaie au știut din prima că e băiețel! A fost o surpriză faptul că este băiat și chiar mi-am dorit tare”, a declarat Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Theo Rose, noi dezvăluiri despre sarcină: „Pe Anghel îl ia cu leșin”

Tot în emisiunea de vineri, 3 februarie, Theo Rose a povestit că Anghel Damian este foarte emoționat să devină tătic.

„Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute", a precizat cântăreața.

„Toată familia abia așteaptă. E primul copil din familia noastră, n-avem nici un nepoțel și toți sunt înnebuniți. Le mai trimit câte o poză de la morfologie, de la ecografiile pe care le facem”,  a adăugat Theo Rose.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net