Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”

Leonard Doroftei s-a întors în România după 5 ani petrecuți în Canada. Celebrul pugilist a dezvăluit cum a trăit departe de casă, dar și cu ce s-a ales din banii câștigați din box.

Leonard Doroftei a stat 5 ani în Canada
Leonard Doroftei a stat 5 ani în Canada

Leonard Doroftei, despre plecarea în Canada

Leonard Doroftei s-a mutat cu familia în Canada, în anul 2019, acolo unde spera să își mărească veniturile. În cadrul podcastului moderat de Bursucu, fostul campion al lumii la box a dezvăluit că, spre dezamăgirea sa, a câștigat mult mai puțin decât ar fi trebuit, iar majoritatea banilor nu au intrat în contul său.

Sportivul a mărturisit că plecarea sa în Canada s-a produs în momentul în care restaurantul din Ploiești în care a investit, i-a fost mutat din centru, la stadionul Ilie Oană.

„A fost bine că am luat decizia să plec. Așa m-am mai răcorit. Dacă rămâneam aici, nu era bine. Mi-aș fi vărsat toată ura și toată răutatea pe oamenii care mi-au făcut rău. Așa, mi-am vărsat furia în sala de box. Și asta îi sfătuiesc pe toți: când simt că nu mai pot, să lovească în sac!”, a spus Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei: „Mie mi-a rămas praful de pe tobă”

„Moșu”, așa cum i se mai spune marelui campion, a predat box copiilor în cei 5 ani pe care i-a petrecut în Canada. Deși se spune că ar fi câștigat foarte mulți bani din ring de-a lungul timpului, acesta mărturisește că s-a ales doar cu o treime din sumele încasate pe parcursul anilor de muncă.

„Am fost copil sărac și am muncit toată viața din greu. Am zis să fac o casă pentru copiii mei, am avut o afacere. Nu am terminat niciodată casa. Am luat banii pentru casă și i-am băgat în afacere. Din banii ăia pe care i-am câștigat eu, s-au scăzut cheltuielile, am împărțit cu Interbox (n.r. - firma care l-a manageriat pe Doroftei ca boxer profesionist), am plătit taxe.

Mie mi-a rămas praful de pe tobă. Alții făceau și atunci milioane din lupte, pentru că erau promovați, ajutați. Eu am fost, pur și simplu, aruncat în America. N-am câștigat cât ar fi trebuit pentru spectacolul pe care l-am oferit. Cât câștigi depinde de boxer, depinde de promoter. Pe mine m-au vândut - exact asta au făcut. M-au vândut pentru niște contracte în care aveam de toate, dar nu aveam nimic”,  a mai spus sportivul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
netflix pixabay jpg
banner bordea png
banner Christian Sabbagh png
image
actualitate.net
image
actualitate.net