Cel mai tare număr din istoria Românii au talent! A emoționat toată țara

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Momentul care a rămas în inima publicului la Românii au talent! A devenit viral, iar oamenii își amintesc și acum cu drag de el, mai ales într-o zi în care s-au decis ultimii finaliștii ai sezonului din 2023.

Juriul Românii au talent (1) Foto Pro TV jpg

Alex Ștefănescu este unul dintre artiștii care au făcut istorie în cel mai îndrăgit show de talente din România. În anul 2018 artistul a participat la concurs cu „Trilogia despre România” ce reprezintă trei piese despre România, așa cum o vede el.

Moment genial la Românii au talent. Așa a ajuns în finală

Momentul a fost atât de îndrăgit încât a reușit să ajungă până în finala din acel an. Chiar și acum românii încă își amintesc de show-ul fără cusur pe care l-a făcut pe atunci Alex, cu toate că nu a plecat cu marele premiu acasă.

Totuși, nu asta și-a dorit. La acel moment artistul spunea că și-a dorit să vină la „Românii au talent" pentru a se face cunoscut, nu neapărat bogat! Puțini știu despre Alex Ștefănescu că acesta a moștenit talentul de la ambii părinți după cum afirma mai demult.

Pasiunea pentru muzica s-a aprins însă mai târziu în liceu când și-a cumpărat prima chitară și când și-a dat seama că arta este lucrul la care el se pricepe cel mai bine. 

Alex Ștefănescu și-a continuat drumul în artă studiind la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, și mai apoi la London International School of Performing Arts.

Alex Ștefănescu a revenit la Românii au talent

Anul acesta însă a revenit pe scena „Românii au talent", sezonul 13, unde a reușit să primească laude, dar și patru de „DA" din partea juraților.

Mă numesc Alex Ștefănescu, am 34 de ani, sunt din București, sunt actor și cântăreț de profesie și din obsesie. Ce era să fac cu viața mea, știam că nu vreau să stau la un birou, adică nu pot. Nu că ar fi ceva în neregulă cu asta, dar nu e de mine și am șansa și norocul să trăiesc din ceea ce îmi place, lucru pentru care sunt recunoscător de 73 de ori pe zi.

Mie mi se pare că sunt celebrul cântăreț de care nu a auzit nimeni. De asta sunt aici pentru visul meu. Să am sala plină în față și să mă cunoască lumea”, a povestit concurentul în culise.

Artistul a interpretat piesa „Sunt bun, dar nu sunt cunoscut”, o piesă pe care a compus-o despre condiția artistului talentat, dar care nu a reușit să guste din succes și recunoașterea publicului.

Alex, poate că ești mai degrabă făcut pentru show man, mai puțin pentru piese de dus la radio. Mă bucur că ai revenit, că e locul tău aici, e clar. Abia așteptăm să mergem cu tine mai departe și în sezonul ăsta”, a spus Andi Moisescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net