Cu ce a rămas Ileana Badiu, alias „Regina Menopauzei”, după divorțul de tenismanul Dinu Pescariu? Care a fost motivul divorțului? „A vrut să-mi lase numele lui”

Trei ani, atât a durat căsnicia dintre Ileana Badiu și fostul tenisman Dinu Pescariu. La 20 de ani de la separare, cea supra-numită „Regina Menopauzei” a deschis cutia Pandorei, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, și a dezvăluit care a fost, de fapt, adevăratul motiv al rupturii, în condițiile în care la acel moment s-a vorbit chiar de infidelitate. 

De ce au divorțat Ileana Badiu și Dinu Pescariu, după 3 ani de căsnicie?

Ileana Badiu (49 de ani) l-a cunoscut pe fostul tenismen Dinu Pescariu în anul 1998, când ea avea doar 14 ani și era practic doar o copilă. Cei doi s-au reîntâlnit după o perioadă lungă de timp și au decis să formeze un cuplu.

După doar cinci luni de relație cu năbădăi, aceștia au și spus „Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă, devenind soț și soție. Ileana și Dinu au fost căsătoriți din 2001 până în 2004. 

Din păcate, mariajul lor nu a durat decât trei ani de zile. La momentul rupturii, în presa din urmă cu 20 de ani, s-a speculat că motivul divorțului ar fi fost infidelitatea. 

Ileana Badiu:„Eram prea tineri să ne stricăm viața împreună”

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Ileana Badiu a rupt tăcerea și a dezvăluit, în premieră, ce anume a dus la divorțul ei de fostul tenisman. 

„Nu este divorțul un eșec, în contextul în care cuplul decide că drumurile se separă. Sigur că nimeni nu se căsătorește cu gândul că va divorța, dar presiunea divorțului ca fiind un eșec nu este o presiune firească. Până la urmă, divorțul eliberează doi oameni pentru o viață mai fericită, poate.

La noi, în contextul acestei relații, divorțul a fost consensual, adică împreună am decis că suntem prea tineri să încercăm să ne stricăm viața împreună. Mai bine să acceptăm ideea că nu a funcționat între noi și să avem dreptul fiecare dintre noi în a-și reface viața, ceea ce s-a și întâmplat în ambele părți. Eu nu văd divorțul ca fiind un eșec, de multe ori este o eliberare”, a declarat Ileana Badiu, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai.

Cu ce a rămas Ileana după divorțul de Dinu Pescariu?

Ileana Badiu a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu Dinu Pescariu după divorț. Galant, tenismenul i-a lăsat un apartament la despărțire și a vrut să-i lase și numele lui.

Cei doi au divorțat pe cale amiabilă, iar împărțirea bunurilor s-a făcut la notar.

„Am spus tot timpul și spun și acum, sunt mândră de modul în care am divorțat, mai degrabă, decât ăla în care ne-am căsătorit. Eram, totuși, doi oameni foarte tineri, într-o epocă în care despărțirile erau…

Noi nu am generat deloc un subiect de circ, pentru că nu a fost cazul. Ne-am despărțit foarte asumat, foarte înțelept, foarte matur. Am pierdut un soț, dar am câștigat un prieten. Deci orice ar fi, dacă aș trage o linie, eu am ieșit câștigată din această căsătorie.

Motivul pentru care mi-am păstrat numele este pentru că Dinu a fost extrem de generos la vremea respectivă și se presupune, când îți schimbi numele, să îți schimbi toate actele. Birocrația pe mine m-a ucis întotdeauna și el a spus: păstrează tu numele că oricum la un moment dat o să te recăsătorești și o să porți numele soțului, facem atunci schimbul de acte”. 

„Ne-am împărțit bunurile"

După partaj, vedeta a primit nu doar un apartament într-o zonă centrală din București, dar și un autoturism de lux.

„Apropo de lucrurile cu care am rămas, a fost o legalizare de loturi. Noi în timpul căsătoriei am achiziționat mai multe lucruri împreună ca familie. Ne-am împărțit bunurile, așa cum este firesc, în așa fel în cât toată lumea a fost în regulă și echilibrată”, a adăugat vedeta. 

La patru ani de la divorțul de tenisman, Ileana s-a căsătorit cu medicul Cătălin Badiu, în anul 2008. Ileana și Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu sunt împreună de două decenii și sunt căsătoriți de 15 ani. Au împreună un băiat. Timp de 11 ani, Ileana Badiu și soțul ei au trăit separat, ea – în România, el – în Germania, la studii de specializare.

La rândul său, și Dinu Pescariu s-a însurat în același an, 2008, cu Letiția Beraru, de care a divorțat 13 ani mai târziu, în secret.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net