Cum era pedepsită Rodica Mandache în copilărie de către mama ei „Era extrem de severă”

Rodica Mandache, în vârstă de 81 de ani, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, a fost invitată recent în podcast-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut mai multe dezvăluiri. Printre altele, artista a vorbit și despre cea care i-a dat viață. Rodica Mandache o considera pe mama ei o persoană severă, dar extrem de „talentată în toate”.

Rodica Mandache, dezvăluiri despre mama sa / foto: arhiva Click!
Rodica Mandache, dezvăluiri despre mama sa / foto: arhiva Click!

Duminică, 27 octombrie 2024, Rodica Mandache (81 de ani) a fost invitată în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai. Printre altele, celebra actriță a vorbit despre mama ei. Întrebată de către gazdă dacă cea care i-a dat viață o pedepsea în copilărie, artista a mărturisit că mama ei era o persoană severă și avea anumite reguli.

„Nu țin minte. Nu cred că ne pedepsea prea mult. De tata, care era cel mai bun om de pe Pământ, îmi era rușine, dar mama era extrem de severă. Nimic nu trecea de legile ei. Ea impunea niște legi, era atât de severă încât, când eram actriță și m-am îmbolnăvit, a intrat în salonul unde eram internată și când m-a văzut în pat a izbucnit în plâns și m-a mirat așa tare că peste 2 zile am ieșit din spital, pentru că șocul a fost atât de mare, încât m-am făcut bine. Mama era foarte severă.

O dată, mama era foarte talentată în toate, am scris urât lecția și mama s-a uitat, trebuia să plec la școală în 10 minute, și a spus că e groaznic de urât, mi-a rupt pagina. M-am dus fără lecția făcută. Acum pare ceva mititel, dar era ceva foarte grav și uriaș atunci.

„Sunt extraordinar de norocoasă”

Nu avea milă cu nimic. Cred că pe vremea aceea, părinții știam să educe copii, au învățat la o școală care nu exista. Vedeau tot ce era în jur frumos și atunci era obligatoriu să îi învețe și pe copiii lor. Ne pedepsea în felul ei, avea un sarcasm, nu țin minte să ne fi bătut”, a mărturisit Rodica Mandache, în cadrul podcast-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai”.   

De asemenea, celebra actriță a fost întrebată și despre tatăl ei, care lucra în avocatură. Deși vedeta l-a caracterizat ca fiind cel mai bun om din lume, Rodica Mandache a crescut o perioadă din viața ei fără el alături. „A fost închis, dar nu aș vrea să vorbesc despre asta”, a spus scurt și la obiect artista.    

Și totuși, cu toate că a trecut prin multe încercări de-a lungul vieții, Rodica Mandache se consideră o persoană extrem de norocoasă: „Acum, la vârsta asta, sunt foarte norocoasă. Sunt extraordinar de norocoasă. Din 5 în 5 ani, am avut întodeauna câte un rol pe care mi l-am dorit, sau o întâmplare fericită, sau o reușită care te clădește”, a mai dezvăluit actrița.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Daniela Gyorfi
Netflix FOTO Shutterstock
victor slav si selina webp
netflix 4548440 1280 jpg
6 rodica mandache 5 jpg jpeg
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
Robert Bobroczky jpg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net