Dan Negru a fost înlocuit brusc la show-ul Tu Urmezi!: «M-a dat afară». Cine i-a luat locul?

Ultima actualizare:

Dan Negru înregistrează un succes extraordinar în rolul de prezentator al emisiunii de cultură generală «Tu urmezi», însă cel denumit «regele audiențelor» s-a trezit dat afară de pe scena show-ului, de o pereche de gemene oacheșe, care au luat locul legendarului om de televiziune, preț de câteva întrebări. 

Dan Negru a fost înlocuit brusc la show-ul Tu Urmezi!: «M-a dat afară». Cine i-a luat locul?
Dan Negru a fost înlocuit brusc la show-ul Tu Urmezi!: «M-a dat afară». Cine i-a luat locul?

Dan Negru este un veteran al show-urilor TV, așa că puțini își închipuie că cineva i-ar putea lua locul, însă iată că în timpul uneia dintre edițiile show-ului de succes «Tu urmezi», pe care îl prezintă la Kanal D, atât publicul cât și celebrul prezentator au avut parte de un moment neașteptat. 

Spre surprinderea lui Dan Negru, acesta a fost «săltat» de pe scenă de o pereche de gemene voluptoase, în minijup, chiar în timp ce prezentatorul punea întrebări unei concurente. Atât Negru, cât și concurenta au reacționat total debusolați, iar prezentatorul s-a uitat întrebător la colegii săi din echipa tehnică, în timp ce una dintre gemene îl conducea pe un scaun din public. Negru a murmurat confuz «M-a dat afară». Era desigur o glumă, iar Dan Negru era complice la această scenă, atent orchestrată.

Prezentatorul a încurajat-o din public pe concurentă, spunându-i: «Vei avea dublu noroc»

Dan Negru: «Televiziunea e lovită de discriminare»

Dan Negru este unul dintre veteranii televiziunii, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, însă acesta este revoltat că, în ziua de azi, profesioniștii micului ecran au fost dați uitării, căci patronii televiziunilor preferă să angajeze tineri total neinstruiți deoarece îi pot plăti mai puțin. 

Prezentatorul Kanal D a vorbit la evenimentul Gala Radar de media despre discriminarea de vârstă, din domeniul divertismentului TV și a transmis un mesaj puternic.

Dacă ar fi să dedic cuiva acest premiu, l-aș dedica oamenilor de peste 40-50 de ani care lucrează în televiziunile din România. Pentru că televiziunea din România, în acest moment, e lovită de discriminare de vârstă“, a spus prezentatorul TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net