De ce a murit prima soție a lui Prigoană? Mărturii cutremurătoare! „Eram cu nevastă-mea pe catafalc în casă…”

Viața lui Silviu Prigoană a fost un șir de drame, în anii tinereții. Omul de afaceri și-a pierdut un picior în urma unui accident înfiorător, apoi și-a îngropat prima nevastă, pe Viorica, răpusă de cancer la ficat, la doar 30 de ani. Omul de afaceri a făcut mărturii cutremurătoare despre cele mai grele din viața sa, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Prima parteneră de viață a lui Silviu Prigoană a fost Viorica, mama băieților cei mari ai omului de afaceri, Honorius și Silvius. 

Viorica a avut, însă, parte de un destin necruțător: s-a stins din viață la doar 30 de ani, răspusă de o boală cumplită. 

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când omul de afaceri lucra la o fabrică la Gherla, orașul natal al lui Prigoană. Viorica era subinginer, iar Prigoană mecanic frigotehnist.

Femeia s-a stins din viață în 1994, după șase luni de suferință, lăsându-și soțul singur cu doi copii mici.

Silviu Prigoană: „Nevastă-mea a avut o formă rară de cancer. Nu are leac!”

Silviu Prigoană (60 de ani) a găsit puterea să vorbească despre momentul cumplit când și-a îngropat prima soție, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

„Eram cu nevasta mea pe catafalc în casă și eu mă gândeam ce o să le dau copiilor a doua zi să mănânce. Ăla mic, Silvius, era în pătuț, iar Honorius lângă mine. 

Nevastă-mea a avut un cancer la ficat , o formă rară de cancer, nu se putea face transplant de ficat. Nu se face nici în ziua de azi, nici acum nu are leac boala asta. 

Noi știam de șase luni că moare, dar s-a dus prea mult prea repede”, a povestit Silviu Prigoană dărâmat și acum, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Imediat după pierderea soției, afaceristul a vândut tot ce avea la Gherla, și-a luat cei doi copii și a plecat cu ei în lumea mare, să uite durerea. 

„Am vrut atunci să fug cu tot cu copii în Japonia, m-am gândit să cer azil politic. Eram tâmpit că se terminase cu comunismul, ce azil să cer?!

Am vândut tot ce aveam atunci la Gherla, nu mai puteam să stau acolo. Murise nevasta-mea, nu se mai putea! Am vândut garsoniera și am venit în București, cu o mașină și doi copiii în portbagaj”, a mai povestit omul de afaceri. 

„Dupa ce îti tai un picior, îți ingropi  nevasta si îți mai moare și un copil...”

În 1984, Silviu Prigoană avea doar 21 de ani atunci când a suferit un accident înfiorător la locul de muncă. Omul de afaceri era angajat la o fabrică din Gherla, ca frigotehnist. 

Într-o fracțiune de secundă, piciorul i-a fost secționat de o mașinărie uriașă și doar tendonul mai rămăsese atașat.

Până să ajungă asistenții medicali să-i acorde primele îngrijiri medicale, Prigoană și-a tăiat de unul singur tendonul. 

Omul de afaceri s-a căsătorit pentru prima dată după ce a avut accidentul de muncă. 

Soarta, însă, a fost crudă cu el în tinerețe căci a rămas singur pe lume cu doi copii, cu un picior amputat și și-a îngropat și nevasta. 

„Dacă nu aveam accident la 21 de ani, eu cred că ajungeam în pușcărie. Pentru mine accidentul acela a fost cu noroc. 

Nu m-a deranat niciodată faptul că am fost făcut handicapat! Proteza o schimb la 2 ani. Am mai multe proteze. 

După ce îti tai un picior, îți îngropi nevasta si îți mai moare și un copil, nu te mai poate dărâma nimic!”, a mai povestit omul de afaceri, despre cele mai grele momente din viața sa. 

Milionarul Silviu Prigoană s-a născut la data de 22 decembrie 1963, în localitatea Gherla, din Cluj. Prigoană este un om de afaceri și politician român, a fost acționar principal la Rosal Grup și fondator al posturilor de televiziune: Realitatea TV, Etno TV și Taraf TV. Acesta a fost deputat de București, din partea PDL, în legislatura 2008-2012.

Afaceristul a fost căsătorit cu prima sa soție, Viorica, care a decedat, la doar 30 de ani, de cancer la ficat, în anul 1994. Din această căsătorie, omul de afaceri are doi fii, Honorius și Silvius. 

Silviu Prigoană s-a căsătorit a doua oară cu vedeta tv Adriana Bahmuțeanu, cu care a avut, însă, o relație tumultoasă și plină de scandaluri. 

Cei doi au la activ nu mai puțin de patru divorțuri și încă se mai judecă și acum prin tribunale pentru cei doi copii, Maximus și Eduard. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net