De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”

Ultima actualizare:

Andrei Aradits a făcut parte din juriul „Te cunosc de undeva!” timp de 6 ani, respectiv din 2012 până în 2018. Chiar dacă ulterior a plecat la Pro TV, fanii au fost curioși să afle cum s-a înțeles cu foștii săi colegi de la Antena 1. Astfel, actorul a decis să facă dezvăluiri în acest sens. 

Andrei Aradits și Andreea Bălan nu s-au suportat la „Te cunosc de undeva!”/ Sursă foto: Colaj Click
Andrei Aradits și Andreea Bălan nu s-au suportat la „Te cunosc de undeva!”/ Sursă foto: Colaj Click

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast, Andrei Aradits a vorbit despre relația pe care a avut-o cu jurații de la „Te cunosc de undeva!”. Timp de mai mulți ani, alături de el au fost Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea, însă ceea ce a stârnit controverse a fost explicația sa cu privire la Andreea Bălan. Actorul susținea că nu s-a înțeles cu blondina.

Inițial, acesta nu a plăcut-o pe artistă. Mai mult, sentimentul era reciproc. Cu toate acestea, Andrei Aradits a precizat că fosta lui colegă are și calități pe care i le apreciază.

„Nu prea ne plăceam așa. Nici eu pe ea și nici ea pe mine. Până când am găsit poziția din care am privit-o și am zis ok, stai puțin. Dar ce îți place, de fapt, la ea, pentru că sunt multe lucruri care îmi plac la ea. Determinarea ei îmi place, puterea ei de muncă, pe bune vorbesc. Sunt lucruri pe care le admir la Andreea Bălan. Sunt lucruri pe care eu nu le am. Onestitatea ei ușor frustră și sociopată îmi place la nebunie”, a declarat Andrei Aradits în podcastul lui Jorge.

Andrei Aradits: „Mi-a zis foarte clar, pe față”

Totodată, actorul din „Lia-soția soțului meu”, a povestit și despre ce l-a determinat să își schimbe părerea despre Andreea Bălan. Se pare că artista a reușit, la un moment dat, să îi intre în grații fostului ei coleg.

„La un moment zicea, „Hai, Aradits să facem o poză”. „Bă, dar lasă-mă în pace, fă și tu poze cu Temișan”. „Nu că el e prea înalt și la tine îmi convine că tu pari inteligent. Mie imi iese pe plus”.

Și are dreptate, mi se pare foarte pragmatic și foarte onest acest tip de relație. Că nu a încercat să mi-o dea pe sub mână. Mi-a zis foarte clar, pe față”, a mai spus actorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net