Eduard Dragu, adolescentul cu autism de la Românii au talent, batjocorit după apariția la Pro TV: „Un copil m-a scuipat de 2 ori”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Eduard Dragu, adolescentul diagnosticat cu autism la numai 1 an, a impresionat din nou la Românii au talent! Chiar și plin de emoții în marea finală, concurentul și-a arătat abilitățile incredibile de a cânta la pian. Din păcate, apariția la Pro TV nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea. Cu inima mâhnită, Eduard a povestit cum a fost lăudat și apreciat, dar și cum au existat momente în care a fost batjocorit după participarea la show-ul de talente.

Eduard Dragu a impresionat din nou in marea finală Românii au talent / Foto: Captură video
Eduard Dragu a impresionat din nou in marea finală Românii au talent / Foto: Captură video

Eduard Dragu Sălăgean, unul dintre finaliștii Românii au talent, a avut nevoie de șase ani de terapie neîntreruptă pentru a putea merge la școală fără însoțitor. Tânărul de doar 18 ani a reușit să-i impresioneze pe jurații emisiunii cu talentul său, dar și cu povestea sa de viață.

Deoarece copiii îl blamau, Eduard a reușit să se schimbe doar după ce a fost ajutat de mama sa, psihoterapeut și scriitoare. Ce a transmis tânărul în finala Românii au talent:

„Mama nu a vrut ca eu să fiu expus. Un copil m-a oprit să mă felicite, iar altul m-a scuipat de 2 ori. M-am gândit că sunt și oameni răi care vor vorbi urât de mine, dar eu am vrut să vin pentru a fi lăudat de oamenii buni. Sunt fericit că am luat decizia asta. E foarte greu să înveți o piesă foarte grea. După Românii au talent, oamenii au început să mă iubească și să mă aprecieze și mai mult. Mi-a zis doamna șoferiță de pe autobuz că sunt foarte bun și talentat și că se bucură pentru mine. Când mi-am auzit numele în semifinală, inima aproape că imi exploda. Mă bucur că m-au votat oamenii și sunt prietenii mei. Mă simt bucuros că am ajuns aici”, a transmis Eduard Dragu în marea finală Românii au talent.

Ce au spus jurații despre numărul său

Dragoș Bucur:Nu o să vorbesc foarte mult, pentru că sunt de prisos cuvintele. Faptul că ești pe scenă cred că este un lucru care ți se cuvine. Ești o încurajare pentru multă lume și sunt mândru că te-am urmărit”

Mihai Bobonete: „Indiferent ce se întâmplă azi, să nu uiți că tu ai reprezentat puterea exemplului”

Andra: „Eduard a adus multă speranță cu acest moment”

Andi Moisescu: „Îți mulțumesc că ai venit să ne dăruiești atâta iubire și atâta armonie. Îți suntem foarte recunoscători”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net