El va fi marele câștigător de la „Românii au talent”? „Tu ai cele mai mari șanse”

Marea finală a show-ului de pe Pro TV „Românii au talent” este așteptată cu sufletul la gură de către milioanele de telespectatori. Mai mult decât atât, fanii aleg să își dea deja cu presupusul în ceea ce privește următorul câștigător al concursului de talente. 

Juriul „Românii au talent” / foto: Arhiva Click!
Juriul „Românii au talent” / foto: Arhiva Click!

În ediția de ieri, Karlos Tănăsucă a impresionat întreg publicul cu numărul său bazat pe calcule matematice. S-a prezentat pe scena emisiunii și a uimit jurații și spectatorii. 

Va fi Karlos Tănăsucă următorul câștigător „Românii au talent”?

Jurații și cei de acasă au rămas plăcut impresionați de momentul tânărului. În secțiunea de comentarii a clipului video de pe YouTube, mulți utilizatori și-au dat cu părerea: unii consideră că acesta va fi următorul Rareș Prisăcariu, având mari șanse de câștig. La polul opus, alții consideră că există alte talente care ar trebui să se afle în semifinală. 

„Ești extraordinar! Tu ai cea mai mare șansă să câștigi dintre toți!”; 

„Să nu vă mire dacă în finală copilul va rezolva integrale definite în timp ce cu o mână cântă la pian, cu cealaltă pictează și recită Bacovia sau Dostoievski... Sanchi”;

„Copilul este mic geniu, iar gestul lui Bobonete este de-a dreptul o binecuvântare pentru această familie. Ministerul Învățământului susține astfel de copii?” - au fost doar câteva dintre comentariile pozitive pe care internauții le-au scris în social media. 

„Abia așteptam acest moment, votat un copil care trebuie să câștige premiul. Votez cu admirație inteligența, munca unui copil de 10 ani. Asta trebuie promovat la tv ți nu chiloții sau prostia. Bravo, mai copile, eu sper ca tu să câștigi pentru că meriți din plin!!!”

„EXCEPȚIONAL ! Acest copil fenomen ar trebui să câștige premiul cel mare ! Fiecare concurent este bun în ceea ce și-a ales să prezinte în concurs, dar inteligență copilului ăsta întrece orice talent ar avea altcineva ! Haideți, dragi români, să votăm acest copil atât de inteligent care provine dintr-o o familie atât de modestă , crescut cu multe sacrificii de tată!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net