Emisiunea "Acces Direct" va fi scoasă din grila Antenei 1! Unde va putea fi vizionată din 28 februarie

Ultima actualizare:

Schimbări în grila de programe de la Antena 1! Emisiunea "Acces Direct", prezentată de Mirela Vaida, va fi difuzată integral de canalul de televiziune Antena Stars. 

Mirela Vaida va prezenta în continuare emisiunea "Acces Direct" Sursă: Antena Stars
Mirela Vaida va prezenta în continuare emisiunea "Acces Direct" Sursă: Antena Stars

Conducerea Antena Stars a dezvăluit că emisiunea prezentată de Mirela Vaida nu va doar subiecte din sfera mondenului, ci și aspecte care țin de viața soacială și de problemele cu care ne confruntăm zi se zi. Emisiunea va fi difuzată zilnic, între 16 și 19, iar telespectatorii o vor putea urmări exclusiv pe Antena Stars. 

"Lumea s-a schimbat şi subiecte grave din sfera socială şi economică au devenit o realitate cotidiană şi pentru români. În acest context, a venit momentul să dăm mai multă forţă vocii Antena Stars. Obiectivele noastre nu vor mai fi aţintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenţie şi frământărilor şi poveştilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor", a declarat Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars.

El a subliniat că emisiunea "Acces Direct" a înregistrat o creștere semnificativă a cifrei de audiență comparativ cu anul trecut, iar Mirela Vaida se numără printe prezentatorii apreciați, fiind un om de televiziune experimentat și cu atitudine. Modificarea se va face începând cu data de 28 februarie. 

"Acces Direct" nu este singura emisiune care suferă modificări. Show-ul matrimonial Mireasa, prezentat de Simona Gherghe va fi difuzat la o altă ore decât până în prezent. 

Ora de difuzare a show-ului matrimonial "Mireasa" a fost schimbată

Începând din 28 februarie, reality show-ul matrimonial "Mireasa" va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Antena 1.

 Emisiunea "Mireasa" aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Şi în acest sezon, emisiunea moderată de Simona Gherghe este pregătită să prezinte telespectatorilor evoluția relațiilor de dragoste care iau naștere în platoul reality-showului. 

Momentan cea care prezintă emisiunea matrimonială este Gabriela Cristea pentru că Simona Gherghe a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus. Simona dezvăluia că din cauza virusului se confruntă cu insomnii teribile, iar starea ei nu este dintre cele mai bune din punct de vedere moral. Nici băiatul vedetei nu a fost ocolit de virusul SARS-CoV-2. Vlad se simte bine și este plin de energie, spre bucuria Simonei. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix 4548440 1280 jpg
netflix 3733812 1280 jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
vocea romaniei facebook jpg
banner catalin botezatu png
banner jador png
netflix pixabay jpg
banner Carman Minune
image
actualitate.net
image
actualitate.net