Faimoșii își trec în "palmares" o nouă înfrângere. Trei concurenți au fost propuși spre eliminare

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția de luni, 31 ianuarie, a emisiunii Survivor a adus o nouă porție de adrenalină, întreceri sportive și conflicte între cele două echipe. A avut loc un joc pentru recompensă, iar cei care au pierdut au fost Faimoșii.

image

Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat înaintea consilului pentru propunerea concurenților spre eliminare. Doar bărbații puteau fi votați întrucât numărul fetelor in echipa Faimoșilor este mai mic decât numărul fetelor din echipa Războinicilor. 

În viitorul consiliu, cel de nominalizare, pentru că la Faimoși diferența dintre băieți și fete este de 3, în acest punct băieții nu vor putea nominaliza fete, fetele devenind astfel imune în această etapă a competiției Survivor România. Vor participa, însă, la jocul de imunitate personală pentru că trebuie să avem o câștigătoare din partea fetelor, purtătoare de colan de imunitate pentru că vom avea nevoie de trei nominalizări”, a fost anunțul lui Daniel.

Faimoșii au participat la proba de imunitate personală. Cele două colane au fost câștigate de Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac.

Trei faimoși au fost nominalizați spre eliminare

Așadar, în urma voturilor, cei care riscă să părăsească competiția marți sunt TJ Miles, Robert Niță și Radu Itu. 

TJ Miles a intrat în ediția de luni în conflict cu coechipierul său, Emil Rengle. Cei doi și-au adus acuzații dure. Emil Rengle a răbunfit și a declarat că TJ Miles vrea să compenseze lipsa curajului și a asumării prin atitudinea de băiat rău pe care o adopăt și prin tatuajele numeroase pe care a decis să și le facă de-a lungul timpului. Pe de altă parte, TJ este de părere că Emil Rengle este mult prea sensibil și se comportă precum un copil alintat uneori. 

Nici Robert Niță nu a scăpat de cuvintele acide ale lui Emil Rengle. Coregraful a subliniat că Robert obișnuiște să se plângă din cauza oricărui mic inconvenient. Cât despre Radu Itu, Emil Rengle spune că acesta este, cu siguranță, cel mai fricos om pe care l-a întâlnit vreodată. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net