Filmul care a creat isterie pe Netflix. Aproape 4 milioane de vizionări au fost înregistrate numai săptămâna trecută

Producția care a creat isterie pe Netflix! Este vorba despre filmul Alone care a intrat în top 10 global Netflix. Alone a ajuns pe locul 3 în clasament în săptămâna 11 martie-17 martie, cu 3,6 milioane de vizualizări. În topul din această săptămână au fost Damsel, pe locul 1 (50,8 milioane de vizualizări), și Irish Wish, pe locul 2 (19,5 milioane de vizualizări).

Filmul care a creat isterie pe Netflix
Filmul care a creat isterie pe Netflix

Filmul care a creat isterie pe Netflix

Acest thriller psihologic din 2020 nu a generat un succes uriaș atunci când a debutat, dar apariția sa recentă pe Netflix i-a permis filmului să găsească o audiență mai mare, iar acum este printre cele mai populare pelicule!

Alone se concentrează pe o experiență de coșmar în care o femeie este urmărită neîncetat de un bărbat obsedat. Jules Willcox o interpretează pe Jessica, o văduvă care și-a pierdut soțul recent și care și-a împachetat toate bunurile într-o rulotă, plecând la drum pentru a scăpa de trecutul ei traumatizant. Cu toate acestea, lucrurile devin înfricoșătoare atunci când vede un bărbat (Marc Menchaca) care pare să o urmărească.

După ce conducerea imprudentă a bărbatului aproape că o face pe Jessica să se accidenteze, ea crede că experiența sa tulburătoare s-a terminat, dar la un popas, puțin mai departe pe drum, bărbatul reapare și încearcă să intre în vorbă cu Jessica. Simțind pericolul, Jessica încearcă să plece cât mai repede cu mașina, dar acesta este doar începutul calvarului ei.

Camionul bărbatului blochează ieșirea, iar când acesta îi cere să îl ducă cu mașina, în capul Jessicăi încep să sune semnale de alarmă. Ea refuză și pleacă repede cu mașina, dar această figură din umbră nu este atât de ușor de scăpat, iar în curând Jessica se întâlnește din nou cu el.

De aici, situația scapă și mai mult de sub control, pe măsură ce adevărata natură a bărbatului este dezvăluită, iar Jessica se trezește prinsă într-un joc de-a șoarecele și pisica cu miză de viață și de moarte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net