Georgiana Lobonț, dezvăluiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viața ei. „Vestea am primit-o cu copiii de față”

Georgiana Lobonț (30 de ani) se numără printre cele mai îndrăgite interprete de muzică de petrecere. Recent, artista a fost invitată în cadrul podcastului găzduit de Bursucu, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei. 

Georgiana Lobonț alături de familie
Georgiana Lobonț alături de familie

„Vestea am primit-o de la domnul doctor de față cu copiii”

Georgiana Lobonț se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o viață personală împlinită. Cu toate acestea, vedeta a trecut și prin perioade mai grele, pe care nu le-a depășit cu ușurință. Cel mai dificil episod care i-a marcat viața a fost atunci când a pierdut a treia sarcină.

 Deși mai avea deja 2 copii, artista susține că nu putea să accepte lipsa celui de-al treilea bebeluș nenăscut. Mai mult, ea a mărturisit cum au reacționat cei mici atunci când au aflat vestea că frățiorul lor nu va mai putea veni pe lume.

„Creierul meu nu putea să accepte că nu mai am în burtică bebelușul. Întărirea mea cea mai mare au fost copiii. Nu știu cum s-a întâmplat, că am mers la spital cu copiii și cu mama Nico, cu soacra mea. Copiii să vadă bebelușul, să vadă frățiorul, să asculte inimioara și vestea am primit-o de la domnul doctor cu copiii de față și cu buni. Inimioara nu mai bătea.

Copiii au fost pentru mine cea mai mare putere. Irina a zis: „Mami, dar nu-i nimic, bine că ne ai pe noi și că nu suntem noi morți”. Așa a zis Irina care avea 4 ani. Și Edi a zis: „Mami, nu-i nimic, că mamele mai trec prin lucrurile astea”, pentru că îl auzise pe domnul doctor înainte”, a povestit Georgiana Lobonț în podcastul lui Bursucu.

Cine i-a fost alături atunci când a pierdut sarcina

În acea perioadă, Teo Trandafir a fost una dintre persoanele care i-au fost alături Georgianei Lobonț și a ajutat-o să treacă peste pierderea sarcinii.

„Avem 2 copii și pe îngerașul Luca, care trebuia să se nască anul trecut. Tu știi Teo. Ai fost atunci alături de mine și mi-ai ridicat moralul. Oamenii nu știu și nici nu vreau să ies eu în evidență să povestesc lucrurile astea, dar acum, că ai deschis subiectul, îți mulțumesc public”, a spus Georgiana Lobonț, de curând, în emisiunea „Follow us”, găzduită de Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
image png
film jpg
banner pepe vs pastrama png
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania jpg
image png
netflix pexels jpg
raluca badulescu serghei mizil instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net