Ce surpriză a primit Georgiana Lobonț de la soțul ei, Rareș Ciciovan!

Ultima actualizare:

Sunt tineri, frumoși și se bucură unul de compania celuilalt. Georgiana Lobonț și soțul ei lucrează în echipă, merg împreună la concerte, Rareș Ciciovan fiind managerul îndrăgitei artiste.

Cei doi se sfătuiesc mereu împreună și iată că soțul Georgianei Lobonț a decis să îi facă o surpriză artistei și să îi cumpere o piesă de care ea nu știa nimic. Soțul vedetei și-a mărturisit intențiile pe pagina lui de Instagram, pe Instastory, așa că în același timp a aflat și Georgiana Lobonț despre surpriza soțului ei.

„Georgiana a aflat acum, nu știa, am vrut să îi fac o surpriză. Am cumpărat o piesă. Noi ascultăm multă muzică grecească și ne place foarte mult, va urma o surpriză", a mărturisit Rareș Ciciovan pe platformele de socializare, pornind și o adevărată provocare în mediul online pentru cei care vor ghici artistul cu care Georgiana Lobonț va urma să înregistreze noua piesă.

Se pare că Ionuț Galani este cel cu care Georgiana Lobonț urmează să facă noua piesă așa că cel care a ghicit colaborarea a fost premiat de către soțul artistei cu un telefon performant.

Ciciovan Rareș a dat cadou un Iphone 14 unei persoane care a ghicit cu cine voi face o colaborare surpriză, de care nici eu nu știam! Ador Grecia! Iubesc muzica grecească și îl iubesc pe Ionuț Galani cum cântă și cum transmite această muzică. Voi face împreună cu el o piesă grecească!", a transmis și Georgiana Lobonț pentru fanii ei.

Vedetei îi merge foarte bine din punct de vedere profesional. A cântat toată vara pe litoral iar atunci când apare pe scenă alături de colegii ei de breaslă, Vali Vijelie și  Culiță Sterp, toată lumea e în extaz.

A cântat lângă o fetiță cu dizabilități la Brăila

Georgiana Lobonț are un suflet mare și s-a emoționat aseară la Brăila, acolo unde în public se afla o fetiță cu dizabilități care pur și simplu o adoră și știa versurile melodiilor sale. Artista a coborât lângă ea și i-a cântat aproape dar și împreună cu ea.

„Andreea din Brăila a fost o bucurie pentru noi toți! A știut toată melodia mea și și-a dorit să o cânte alături de mine. Când m-a auzit cântând nu a mai avut stare și a vrut neapărat să se ridice în picioare și să simtă emoția acestui moment. Eu am văzut-o de pe scenă și am coborât la ea. M-a emoționat tare. Andreea, ești o lecție de bucurie pentru noi toți!", a ținut să precizeze Georgiana Lobonț care s-a emoționat și ea până la lacrimi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net