Cum arată vila în care Georgiana Lobonț și familia ei s-au cazat în vacanța din Tenerife! Artista își serbează ziua de naștere în Spania

Ultima actualizare:

Pentru că muncește mult și are agenda full de evenimente și concerte, Georgiana Lobonț a simțit nevoia să își ia o pauză de două săptămâni, timp în care să nu răspundă la telefon și să se ocupe de familia și de copiii ei.

Alături de mai mulți prieteni apropiați, fini și familie, artista a plecat într-o vacanță în Tenerife, acolo unde au închiriat cu toții o vilă superbă, și se bucură din plin de sejurul pe care îl au în Spania, cu atât mai mult cu cât vedeta are și un motiv întemeiat de distracție. Pe 9 aprilie, cântăreața va schimba prefixul și va împlini 30 de ani pe care îi va sărbători în Tenerife, în formula în care este acum în vacanță.

Georgiana Lobonț admiră din plin peisajul, este super încântată de priveliștea pe care o vede în fiecare zi, de vila în care s-au cazat cu toții în Tenerife, pe care nu se mai satură să o posteze pe Instagram.

Artista își schimbă des costumele e baie, afișează o super siluetă, petrece mult timp cu cei doi copii ai săi, Edi (6 ani) și Irina, care are aproape 5 ani. Ieri, viitoarea sărbătorită și-a asortat costumul de baie de culoare roz, la șortul de plajă al soțului ei, Rareș Ciciovan.

„Dragilor, știți de ce am ales noi vila asta? Pentru că urmează să împlinesc 30 de ani marți și ziua mea am vrut să mi-o petrec nu printr-o petrecere din aia mare, fastuoasă, ci doar cu câțiva prieteni care sunt buni și adevărați și sinceri, familia, și să ne simțim bine împreună. Atât. Asta mi-am dorit eu la 30 de ani! Să fiu sănătoasă și să am familia lângă mine! E incredibil de frumos aici. E full casa!", a povestit Georgiana Lobonț pe Instagram, extrem de fericită.

Vor năși din nou

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, s-au mai ales cu o pereche de fini în Spania. Artista a anunțat bucuroasă că va năși din nou.

„O să fim nași din nou! Ce seară memorabilă! Ne-au făcut o surpriză mare în seara asta. Ne bucurăm că ne-au ales să le fim alături toată viața ca și părinți spirituali. Sunt doi oameni minunați și ei și părinții lor și oricum deja făceau parte din familia noastră. Acum o să fim o familie cu acte în regulă!”, a mărturisit Georgiana Lobonț direct din Tenerife, acolo unde ea și soțul ei au primit propunerea de a năși.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net