Georgiana Lobonț, turneu în America cu Vali Vijelie. Artista a fost fascinată de Las Vegas!

Ultima actualizare:

Georgiana Lobonț  (29 de ani) este în plin turneu în America alături de Vali Vijelie. Acesta este organizat de impresarul Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, care le-a făcut un super program de concerte celor doi artiști în mai multe orașe din SUA.

Lobonț a plecat alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, și este absolut fascinată de Las Vegas și de condițiile în care a fost primită în America. 

"Am ajuns pentru prima dată în Las Vegas iar pe 15 februarie vă invităm la Balul Îndrăgostiților la Balkan Ball&Grill. Vreau să fac un story de acasă  de la domnul Cătălin care ne-a primit așa de frumos în Vegas, soțul meu face salată, domnul Cătălin a băgat carne aici, suntem mulți, se vede cât e de plină oala asta. Și Vali Vijelie cu domnul Ionică ne fac buna dispoziție. Nea' Bebe, uitați ce înseamnă să fii impresar, tot timpul să ai foaia și pixul la tine! O bucătarie frumoasă. Stați să vedeți că are o vilă, mare, mare, cu piscină, exact ca în filmele americane!", a povestit Georgiana Lobonț pe o filmare pe care a făcut-o de la gazda lor din Las Vegas, plină de bună dispoziție. Frumoasa interpretă este fascinată de tot ce vede în această călătorie dar și răsfățată pe oriunde merge. Cei care îi cazează în diferite orașe le gătesc românește, soțul Georgianei Lobonț a mai ajutat și el la bucătărie și a mai făcut câte o salată, dar au mâncat și preparate tradiționale de la americani pentru a-și satisface poftele.

După ce au cântat în Los Angeles, Arizona și Las Vegas, pe 17 februarie, Vali Vijelie și Georgiana Lobonț vor avea concerte și la Chicago. Cât sunt în America, artiștii au timp și de relax și de vizitat împrejurimile dar și de shopping. Cântăreața s-a bucurat din plin de Vegas, acolo unde nu a ratat vizita în cazinourile celebre și s-a pozat împreună cu soțul ei în fața jocurilor de noroc irezistibile. Au vizitat orașul și noaptea și s-au bucurat de mirajul oferit de stripul din Las Vegas care este absolut fabulos. Înainte să plece timp de o lună în America, Georgiana Lobonț a petrecut câteva zile alături de cei doi copii ai săi cărora le simte lipsa cât este plecată dar trebuie să facă și mici sacrifcii și să muncească, mai ales că își construiește o super vilă la Cluj care atunci când o să fie gata o să arate ca în reviste.

"Începem turneul în America! O lună alături de românii stabiliți aici! Vă pupăm, oameni buni! Am ajuns cu bine în America. Împreună cu Georgiana Lobonț o să facem oamenii fericiți!", a mai spus și Vali Vijelie (53 de ani) pe rețelele de socializare.

Cei doi  artiști au găsit formula câștigătoare, fac duete împreună și ajung astfel imediat în trending cu piesele lor. Sunt ceruți la concerte în această formulă atât la noi cât și în străinătate așa că nu ezită să plece să își facă meseria oriunde sunt chemați. Atât Vali Vijelie cât și Georgiana Lobonț au deja antamate concerte și evenimente până la sfârșitul lui 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net