Insula «despărțirii»! Cerasela și Radu nu mai formează un cuplu: «Sunt julit»

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Tentațiile de pe «Insula Iubirii» au avut un efect negativ pe termen lung pentru cuplul Radu - Cerasela, căci tinerii s-au despărțit, după ce au încercat, în zadar, să-și salveze relația.

Insula «despărțirii»! Cerasela și Radu nu mai formează un cuplu: «Sunt julit»
Insula «despărțirii»! Cerasela și Radu nu mai formează un cuplu: «Sunt julit»

Sezonul 6 al show-ului ce supune cuplurile celor mai irezistibile tentații s-a dovedit a fi nefast pentru Radu și Cerasela, care au întâmpinat dificultăți în relația lor și până la urmă au decis să se despartă. Desigur, lanțul de iubire nu s-a rupt brusc, ci au existat mai multe elemente care au contribuit la despărțirea lor.

Nu rata: Reacția lui Alex, de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut soția în pat cu ispita

Timpul petrecut pe insulă le-a testat dragostea și încrederea pe care o aveau unul față de celălalt și de atunci s-au tot luptat pentru a-și menține relația. Radu și Cerasela au decis până la urmă să pună punct și se pare că tânărul concurent de la «Insula iubirii» a ieșit cel mai «șifonat» din relație. 

«Am lucrat la relația cu Cerasela cât am putut. Când lucrezi și nu mai vezi rezultatul, încerci să construiști o casă și lucrezi, lucrezi, dar nu mai vezi acel acoperiș niciodată, trebuie să te oprești din construcție că nu o să ajungi nicăieri. Am lucrat cât am putut, recunosc. Nu am putut să lucrez mai mult, am lucrat o perioadă, 2-3-5 luni după ce am venit de acolo. Atât am putut, îmi pare rău că nu am putut mai mult. De fapt, nu-mi pare rău că nu am putut mai mult. Atât am putut. Și s-a încheiat.» a afirmat Rareș, potrivit Antena 1

Vezi și: Insula Iubirii, sezonul 6, 13 iunie. Alex își va vedea soția în pat cu ispita

«Momentan sunt julit aici»

Radu se consideră un bărbat foarte sociabil și un om ce caută atașamentul, mai ales atunci când trece printr-un moment vulnerabil, cum ar fi despărțirea de Cerasela. 

«Momentan sunt julit aici (n.r. arată spre inimă). Ok, poate par eu așa mișto, dar vorbești ca cu dulapul ăsta. E aceea perioadă nașpa, prin care e posibil să cauți să te apropii de anumite persoane. Realizez că încerc să fac treaba asta, să mă lipesc de alte persoane greșit de cum sunt eu. (...) Simt nevoia de atașament. Există riscul, dacă întâlnesc o persoană nouă, eu să fac mai mulți pași. Șansa să găsesc pe cineva care să facă doi pași când eu fac doi pași e mică.», a mai spus Radu, potrivit aceleiași surse. 

Alex și Teo au ales să rămână împreună de dragul copilului

«Insula iubirii» a pus în dificultate o serie de cupluri, printre care se află Alex și Teodora, care la finalul show-ului au decis să se despartă. Teo a simțit că nu se află în relația potrivită însă concurenta urma să aibă parte de o surpriză care i-a dat toate planurile peste cap. 

În timpul show-ului, Teo a aflat că este gravidă, așa că momentul în care ea și partenerul ei au anunțat, în cadrul finalei «Insula Iubirii», că vor deveni părinți i-a lăsat pe toți mască. 

După terminarea show-ului Alex și Teo au hotărât să mai dea o șansă iubirii lor și au considerat că venirea pe lumea a copilului este un semn că poate le e menit să rămână împreună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net