Monica Bârlădeanu, într-un nou film românesc: «Rolul acesta s-a scris special pentru mine»

Ultima actualizare:

Monica Bârlădeanu este implicată în numeroase proiecte, iar după ce vara aceasta a prezentat ,,Splash! Vedete la apă”, vedeta se pregătește să joace într-un film românesc care va apărea pe marile ecrane abia anul viitor.

monica barladeanu 3 jpeg

Monica a mărturisit că va avea un rol foarte interesant, de care este încântată, pentru că va fi ,,o nebună", adică un personaj cu multă energie.

Vezi și: Ce regrete are Monica Bârlădeanu? Ce ar schimba în viața ei, dacă s-ar întoarce în timp

,,Mă pregătesc să filmez chiar acum, luna asta, un film de cinema, un lungmetraj, care o să iasă, probabil, la anul. E foarte fain, îmi place personajul de mor. E o nebună, dar îmi place de ea! Mi se pare simpatică foc, adorabilă. Nebune nu am jucat, era și timpul! Când zic nebună, mă refer că e o personalitate exuberantă mai degrabă, nu e neapărat clinic bolnavă.

Întotdeauna un personaj este un melanj din tine și alte personalități colorate, de care te-ai lovit de-a lungul timpului și slavă Domnului, cunosc suficienți de mulți oameni, încât am așa un fișier în cap cu lucruri interesante pe care le-am observat la alții și care merită puse unui personaj. E un film românesc”, a spus Monica Bârlădeanu pentru impact.ro.

Rolul nu a fost obținut într-un mod obișnuit de către Monica Bârlădeanu. Aceasta a dezvăluit că rolul este scris special pentru ea, iar regizorul a fost cel care a ales-o.

Filmul, prima iubire a Monicăi Bârlădeanu

Deși a făcut un curs pentru teatru contemporan, vedeta este mult mai atrasă de camerele de filmat decât de scenă. Monica nu ar refuza și un rol într-o piesă de teatru, însă prima ei iubire rămâne filmul.

,,În orice caz, dacă ar fi o piesă absolut interesantă, nu cred că aș spune nu, sub nicio formă, dar prima mea iubire este cu siguranță filmul”, a adăugat Monica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net