Monica Bârlădeanu, într-un nou film românesc: «Rolul acesta s-a scris special pentru mine»

Monica Bârlădeanu este implicată în numeroase proiecte, iar după ce vara aceasta a prezentat ,,Splash! Vedete la apă”, vedeta se pregătește să joace într-un film românesc care va apărea pe marile ecrane abia anul viitor.

monica barladeanu 3 jpeg

Monica a mărturisit că va avea un rol foarte interesant, de care este încântată, pentru că va fi ,,o nebună", adică un personaj cu multă energie.

Vezi și: Ce regrete are Monica Bârlădeanu? Ce ar schimba în viața ei, dacă s-ar întoarce în timp

,,Mă pregătesc să filmez chiar acum, luna asta, un film de cinema, un lungmetraj, care o să iasă, probabil, la anul. E foarte fain, îmi place personajul de mor. E o nebună, dar îmi place de ea! Mi se pare simpatică foc, adorabilă. Nebune nu am jucat, era și timpul! Când zic nebună, mă refer că e o personalitate exuberantă mai degrabă, nu e neapărat clinic bolnavă.

Întotdeauna un personaj este un melanj din tine și alte personalități colorate, de care te-ai lovit de-a lungul timpului și slavă Domnului, cunosc suficienți de mulți oameni, încât am așa un fișier în cap cu lucruri interesante pe care le-am observat la alții și care merită puse unui personaj. E un film românesc”, a spus Monica Bârlădeanu pentru impact.ro.

Rolul nu a fost obținut într-un mod obișnuit de către Monica Bârlădeanu. Aceasta a dezvăluit că rolul este scris special pentru ea, iar regizorul a fost cel care a ales-o.

Filmul, prima iubire a Monicăi Bârlădeanu

Deși a făcut un curs pentru teatru contemporan, vedeta este mult mai atrasă de camerele de filmat decât de scenă. Monica nu ar refuza și un rol într-o piesă de teatru, însă prima ei iubire rămâne filmul.

,,În orice caz, dacă ar fi o piesă absolut interesantă, nu cred că aș spune nu, sub nicio formă, dar prima mea iubire este cu siguranță filmul”, a adăugat Monica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Andrei Kartapolov FOTO Profimedia jpg
Hidroelectrica FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu