Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”

Nu cu mult timp în urmă, Florin Ristei dezvăluia că el și iubita sa Naomi Hedman au ales să meargă pe drumuri diferite. Recent, artistul a dat cărțile pe față și a vorbit despre experiența pe care a trăit-o cu fosta logodnică, dar și sacrificiul pe care aceasta l-a făcut pentru el.

Motivul pentru care Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit / foto: arhiva Click!
Motivul pentru care Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit / foto: arhiva Click!

Luna trecută, Florin Ristei și Naomi Hedman au anunțat că nu mai formează un cuplu, după o frumoasă poveste de dragoste. Artistul a dezvăluit public că, din păcate, distanța a fost cea care le-a pus piedici și au fost nevoiți să meargă pe drumuri diferite. De asemenea, recent, el a ținut să-i mulțumească public fostei partenere, dar a vorbit și despre iubirea pe care i-a purtat-o și despre sacrificiul suprem pe care aceasta l-a făcut pentru el.

Florin Ristei a mărturisit în cadrul podacast-ului „La Tocii” că Naomi i-a schimbat viața și că ea a fost „cea mai tare experiență din viața” sa: „Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o.

Florin Ristei: „Nu cred că aș fi plecat să rămân 3 ani pentru cineva”

Ție ți-ar plăcea dacă ai veni din Londra aici? Și nu sunt nici eu încă pregătit să plec. A fost atât de puternică (dragostea n.r) încât ea să stea aici, după coada mea, 3 ani. Ea și-a pus viața pe hold 3 ani, după care a vrut să se întoarcă și ea la viața ei.

Și eu n-am putut să zic nu pentru că nu sunt atât de egoist încât să-ți spun să renunți la ceva pentru altceva. Eu n-aș fi făcut-o. Nu cred că aș fi plecat să rămân 3 ani pentru cineva. Ea a venit la X Factor și n-a mai plecat, că i-am luat eu cheia. (...) Dar da,  a fost experiența care mi-a schimbat și percepția despre relații și despre iubit și despre femeie, despre tot. Am dat de o altă mentalitate”, a dezvăluit Florin Ristei, în podcast-ul „La Tocii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net