Premieră absolută la Neversea. Lost Frequencies a lansat o nouă piesă care se va auzi la festival

Unul dintre cei mai iubiți artiști de muzica electronică va fi prezent la a 5-a ediție a celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea. Mai mult, artistul a lansat o piesă nouă, iar aceasta va fi auzită în premieră tocmai la evenimentul din România.

Lost Frequencies ajunge din nou în România
Lost Frequencies ajunge din nou în România

Artistul belgian spune cu mâna pe inimă că este îndrăgostit de energia ireală a fanilor din România și la fiecare apariție pe mainstage-ul de festival a pregătit momente speciale.

Lost Frequencies e din categoria „sweetheart”, e un tip care zâmbește mereu, vine, ca ciocolata de bună calitate din Belgia, și reușește ca la fiecare live show să genereze emoție și euforie.

Single-ul se numește „The Feeling”

La finalul acestei săptămâni, Lost Frequencies și-a lansat noul single, „The Feeling”, o fuziune fantastică între Tropical House, chitară acustică și un vocal perfect.

Este genul de cântec care sună ca vara aceea perfectă, pe care abia aștepți să o petreci cu cea mai faină gașcă de prieteni.

Felix De Laet, cunoscut sub numele de scenă Lost Frequencies, este un DJ și producător de discuri belgian. 

Producătorul belgian este considerat revelația curentului Electronic Dance Music de azi și este unul dintre cei cei mai buni DJ din lume.

 A avut un debut incredibil in 2014, moment în care a lansat un worldwide hit single: "Are You With Me", apărut cu sub label-ul The Bearded Man parte a gigantului Armada Music.

Pentru primul single a fost recompensat cu Discul de Aur, a urmat Platina, locul 1 in chart-urile din întreaga lume, dupa care "Are You With Me" a castigat titlul "Most played record in Europe".

Când va avea loc Neversea

Pentru patru zile și patru nopți, in perioada 6- 9 iulie 2023, plaja din Constanța se va transforma într-un loc plin de energie și entuziasm pentru zecile de mii de fani ai festivalului NEVERSEA. Toți cei care doresc să participe la festival pot achiziționa bilete de o zi și abonamente la festival de pe site-ul oficial: neversea.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net