Salariile Faimoșilor de la Survivor România. Câți bani primesc Kamara, Iftimoaie sau Bianca Patrichi

Click! îți spune care sunt salariile Faimoșilor de la Survivor România și câți bani primesc Kamara, Iftimoaie sau Bianca Patrichi. Vedetele prezente în Republicana Dominicană au făcut sacrificii importante, dar au și fost recompensate pe măsură.

Salariile Faimoșilor de la Survivor România
Salariile Faimoșilor de la Survivor România

Salariile vedetelor prezente de la Survivor România 2023 au fost expuse. Sumele nu sunt deloc de neglijat. Evident, fiecare Faimos și-a negociat diferit contractul, astfel că există anumite diferențe substanțiale între veniturile obținute la emisiunea difuzată pe Pro TV.Â

Câți bani primesc Kamara și Iftimoaie pentru Survivor România 2023

Doi dintre concurenți aflațî încă în la Survivor, Kamara și Iftimoaie, primesc, fiecare, suma de 3.000 de euro pe săptămână, conform Fanatik.

Aceeași sumă ar fi primit-o și Carmen Grebenișan, deși au existat zvonuri la un moment dat că Faimoasa ar încasa 5.000 de euro. Un alt fost concurent a fost plătit tot cu 3.000 de euro. Este vorba de Jorge. Din păcate, Faimosul s-a accident la genunchi și a fost nevoit să părăsească celebrul reality show. Vezi pe Click! unde se află acum Jorge, dar și ce sfaturi a primit de la Cătălin Măruță.

Ce sumă primește Bianca Patrichi. E printre vedetele plătite modest la Survivor România

Bianca Patrichi nu primește la fel de mulți bani precum colegii săi
Bianca Patrichi nu primește la fel de mulți bani precum colegii săi

Bianca Patrichi nu e la fel de norocoasă. Vedeta de la Survivor România primește, săptămânal, suma de 1.500 de euro. Atât au încasat și Ada Dumitru și Ștefania Stănilă pentru prezența într-un dintre cele mai populare emisiuni din România.

Vedeta care ar fi primit cea mai mare sumă de bani este Vica Blochina. Blondinei i-a părut rău că a plecat acasă, deorece încasa, săptămânal, suma de 7.000 de euro, conform sursei citate.

Vica, plătită regește la Survivor

Toată lumea a fost surprinsă atunci când Vica Blochina (47 de ani) a ales să își lase condițiile de lux de acasă pentru a participa la „Survivor România” 2023. Blonda a ieșit mult din zona ei de confort. Situația cu care s-a confruntat Vica i-a îngrijorat pe apropiați, care ne-au spus motivele participării la show.

„O cunosc foarte bine pe Vica și am văzut că îi era foarte greu. Condițiile de acolo sunt extrem de stricte, iar ea este învățată cu un confort anume, care este total la polul opus…Ce a trăit ea o lună acolo este de nedescris.

M-am uitat seară de seară la emisiune, o cunosc foarte bine și vedeam în privirea ei neliniștea și starea de preocupare față de ceea ce a lăsat acasă. Este mult prea puternică și masca totul frumos, dar noi cei care o cunoaștem vedeam ce se întâmplă. Vica a participat ca să demonstreze că nu este persoana despre care se spune, este o învingătoare, chiar dacă a ieșit din cursă.”, a spus Florin Burescu, pentru Click!. Vezi Adevărul despre participarea Vicăi la „Survivor România”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net