Teoria poveștii reale din spatele desenului animat „Curaj, câine fricos”. Cine era cuplul care trăia în mijlocul pustietății și a dispărut subit în anii 60

Desenele animate ne-au fascinat copilăria și ne-au ținut lipiți de micile ecrane. Cu toate acestea, teoriile conspirației din spatele lor îți pot distruge amintirile frumoase și te pot face să regreți că le-ai aflat. „Curaj, câine fricos” are la bază o poveste reală care a șocat o lume întreagă.

„Curaj, câine fricos”
„Curaj, câine fricos”

„Curaj, câine fricos”, inspirat dintr-o poveste reală?

O tânără virală pe TikTok a publicat un filmuleț în care a dezvăluit teoria poveștii reale din spatele producției animate „Curaj, câine fricos”. Potrivit acesteia, se pare că show-ul în care au avut loc mai multe scene horror cu monștrii sunt desprinse din fapte reale.

Acele ființe înfricoșătoare care îi vizitau pe Muriel și Eustache erau, de fapt, creaturi care bântuiau un cuplu din New Mexico. Mai mult, casa în care trăiau stăpânii lui Curaj și se afla în mijlocul pustietății nu a fost deloc o întâmplare, ci a fost inspirată din realitate.

„(...)Aceștia trăiesc într-o casă în mijlocul pustietății, într-un oras pe nume „Nicăieri”.  Cam așa arată casa în care locuiau și soții Petterson. Sunt vizitați de tot felul de creaturi răufăcătoare, iar Curaj este acolo pentru a o apăra în primul rând pe Muriel. Prima teorie este că această poveste este bazată pe o întâmplare adevărată care s-a întâmplat în New Mexico în 1960.

Aceștia sunt soții Pettereson care au dispărut subit în anii 1960. Ei sunt descriși precum Muriel și Eustache, ea ca o femeie dulcică, iar el ca un om rău care nu voia să aibă de-a face cu nimeni. Asemănarea este destul de mare, asta este casa din desene, iar asta este casa despre care vorbesc. Într-adevăr, este într-o zonă mai izolată din New Mexico, în care acești oameni trăiau.

 Nu este menționată existența vreunui câine. Însă, elementele asemănătoare cu cele din desene sunt scaunele acestea pe care stăteau Margarette și William, cei din realitate.  Și această mașină, care este super asemănătoare cu cea din desene. Cei doi soți au raportat la poliție că au văzut un skin-walker. Acest skin-walker este o creatură mitică din legendele din New Mexico și ar arăta ceva de genul.

La scurt timp, aceștia ar fi dispărut fără urmă, nimeni nu a mai știut nimic de ei, nu au dat vreun semn de viață și ș-au abandonat casa. Asta până când omul care le făcea curat și avea grijă de casă, a venit și a spus că a găsit urme de sânge (...). Toate personajele și monștrii din „Curaj, câine fricos” ar întruchipa acele creaturi, care până la final, chiar au dus la dispariția celor doi soți”, a povestit tiktokerița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner Laurențiu Reghecampf
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net