Tudor Sișu l-a luat peste picior pe George Buhnici: „Cum adică băiețaș de cartier?”

George Buhnici reușește să stârnească reacții chiar și cu mesajul prin intermediul căruia și-a cerut iertare! Jurnalistul li s-a adresat doamnelor, cerându-și scuze și explicând că a vorbit ca un „băiețaș de cartier” atunci când a făcut comentariile referitoare la corpul lor. Aici a intervenit rapperul Tudor Sișu, care l-a luat rapid peste picior pe Buhnici!

Sișu l-a luat peste picior pe Buhnici, după mesajul său în care și-a cerut iertare Foto: Instagram
Sișu l-a luat peste picior pe Buhnici, după mesajul său în care și-a cerut iertare Foto: Instagram

Tudor Sișu, fost membru al formației „La familia”, alături de Puya, cunoscut pentru „viața de cartier” pe care o promovează în piesele sale, l-a luat recent peste picior pe George Buhnici, după ce acesta din urmă a susținut că a vorbit „ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier.”

Nu rata și: Râzi cu lacrimi! Val de comentarii după ce Buhnici și-a cerut iertare: „Iubitei mele i-au trecut instant vergeturile”

Cum l-a luat Tudor Sișu peste picior pe George Buhnici

În spirit de glumă, cântărețul a susținut că acum s-au simțit lezați și insultați toți „băieții de cartier” și că trebuie luată atitudine și în acest sens. 

Am înțeles, ok, au fost jignite femeile cu vergeturi, cu chestii d-astea. Dar acum văd că sunt discriminați băieții de cartier. Cum adică „am vorbit ca un băiețas de cartier și îmi cer scuze pentru asta?” Băi, stai că trebuie să luăm și noi atitudine.”, a spus Sișu, ironic, pe rețelele de socializare.

Vezi și: George Buhnici, făcut praf pe social media: «Băiete, mai mergi la psihiatru!»

George Buhnici, ironizat pe internet

Rapperul nu a fost singurul care l-a luat peste picior pe Buhnici, în spațiul media circulând rapid un „meme” deja viral cu jurnalistul. În imagine apare vloggerul în video-ul său în care își cere scuze, însă internauții au schimbat descrierea cu: „A doua zi după ce m-am îmbătat și am dat mesaje la 4 dimineața fostelor. Iertați-mă, doamnelor.”

Meme-ul cu George Buhnici s-a viralizat rapid pe internet Foto: Facebook
Meme-ul cu George Buhnici s-a viralizat rapid pe internet Foto: Facebook

George Buhnici a avut parte de păreri pozitive și negative deopotrivă, după ce și-a anunțat mesajul de „mea culpa”. Multe voci au susținut că scuzele au venit prea târziu și că acest lucru nu înseamnă decât că filmulețul în care și-a cerut iertare nu a fost decât o strategie de a-și spăla imaginea. Cert este că George Buhnici și-a recunoscut în mod public greșeala. 

Cum a început totul: George Buhnici, declarații scandaloase: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Mesajul prin care George Buhnici și-a cerut iertare

O s-o spun pe șleau: Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură.”, și-a început George Buhnici mesajul intitulat „Iertați-mă, doamnelor!”

Mulți dintre cei care mă cunosc m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost. Nu am această scuză. Eram poate doar puțin euforic, datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de sta mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic.

Probabil, din dorința de a șoca și a impresiona audiența - încă mai procesez tot ce se întâmplă - dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fie superficial și lipsit de empatie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc, dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. (..) Îmi pare tare rău. Am învățat foarte multe din această situație extremă și mi-aș dori să învețe și alții din ceea ce mi s-a întâmplat.”, a continuat jurnalistul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net