Alimentele pe care David Popovici nu le consumă niciodată. Cum se menține într-o formă de zile mari

Ultima actualizare:

David Popovici este unul dintre cei mai cunoscuți campioni români. A fost la un pas să scrie istorie pentru țara noastră în natația mondială, și le dezvăluie celor de acasă seria de alimente pe care nu le mănâncă niciodată.

Ce dietă urmează David Popovici / foto: Sportpictures
Ce dietă urmează David Popovici / foto: Sportpictures

Sportivul are mare grijă la alimentație. Mănâncă sănătos și face antrenamente dure, având o dietă diferită față de mulți alți tineri de vârsta lui.

Performanța cu sacrificii se menține

David Popovici știe cel mai bine cât de important este să-și mențină o viață sănătoasă pentru a da randament. Campionul mondial la 100 și 200 m liber se trezește de dimineață pentru a-și face antrenamentele și are o dietă strictă.

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine…Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine. Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00.”, a povestit David Popovici.

David Popovici: „Ce pot controla este presiunea pe care o pun eu pe mine”

Românul este dublu campion mondial în probele de 100 și 200 metri liber. A participat recent la Campionatul Mondial de Natație din Japonia, însă nu a ieșit învingător.

„Cred că lumea va încerca să pună presiune pe mine. Ţine de mine dacă o accept sau nu şi ce cred eu despre această presiune. Ce pot controla este presiunea pe care o pun eu pe mine, care va fi la niveluri joase.

Absolut, dorinţa mea este să vină, să fie şi mai bun decât mine sau să se apropie de mine. Şi să ne putem întrece pentru că dacă nu ai competiţie nu te simţi bine atunci când câştigi.”, spunea atunci David Popovici, potrivit informațiilor apărute în presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net